Home >  Reis details

4-DAAGSE SAFARI NAAR AMBOSELI, TSAVO EN TAITA HILLS

v.a. € 838
Reisdata en prijzen

Geniet tijdens of voorafgaand aan uw strandvakantie in Mombasa van een indrukwekkende safari naar Amboseli N.P, Tsavo N.P. en het Taita Hills Game Reserve. Maak kennis met het spectaculaire wildleven van Kenia, geniet van de onvergetelijke ‘sundowners’ en aanschouw de magnifieke top van beroemde Kilimanjaro, ook wel ‘dak van Afrika’ genoemd.

REISSCHEMA

 1. 1 Mombasa – Tsavo East N.P. (lunch, diner).

  Transfer van uw hotel in Mombasa naar het Tsavo East N.P. Hier vindt u de rode olifanten, maar uiteraard ziet u er ook vele andere wilde dieren. Na de lunch gaat u op safari en kunt u genieten van het ondergaan van de zon. Overnachting in de Voi Safari Lodge.

 2. 2 Tsavo East – Amboseli N.P. (volpension).

  Na een vroeg ontbijt rijdt u via enkele Afrikaanse dorpjes naar het indrukwekkende Amboseli N.P. U gebruikt de lunch in de lodge, waarna u tijd heeft om te relaxen en een duik in het heerlijke zwembad te nemen. ’s Middags gaat u op safari op zoek naar het vele wild met op de achtergrond de magnifieke kilimanjaro. Overnachting in het Amboseli Sentrim Camp.

 3. 3 Amboseli – Tsavo - Taita Hills G.R. (volpension).

  Na een vroeg ontbijt rijdt u langs kraterlandschappen naar het Tsavo West N.P. Na de lunch in de Kilaguni Lodge gaat u op safari in het park en brengt u een bezoek aan de Mzima bronnen. Vervolgens gaat u naar uw lodge. Overnachting in Sarova Taita Hills Lodge.

 4. 4 Taita Hills G.R. – Mombasa (ontbijt/lunch).

  Geniet in de ochtend van een heerlijke safari in Taita Hills Game Reserve. Na de lunch gaat de reis terug naar Mombasa. In de namiddag arriveert u weer in uw hotel.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

4-DAAGSE SAFARI NAAR AMBOSELI, TSAVO EN TAITA HILLS
Prijs per persoon vanaf € 838 (min 2 pers)
voeg toe

INCLUSIEF

 Overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 7-persoons safarivoertuig  met  gegarandeerde raamplaats, Engelssprekende gids/chauffeur, entreegelden nationale  parken,  ½ liter water per persoon per dag en safari's volgens het reisprogramma.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

 

OPMERKING

 Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

 Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

 Reisschema: wijzigingen voorbehouden

 

 Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

Vertrekdag: Woensdag

 

 

Kenia

Land, Reizen, Excursies