Home >  Reis details

15-DAAGSE AUTOTOUR NAMIBIË MET HET GEZIN

v.a. € 1152
Reisdata en prijzen

Namibië biedt alles voor een gezinsreis. Laat uw kinderen kennismaken met de Afrikaanse dieren en de oneindige zandduinen. Wij hebben er bewust voor gekozen om meerdere nachten in hetzelfde hotel te verblijven, zodat de reis comfortabel blijft voor de kinderen en hun ouders. Geniet tijdens deze reis met uw gezin van een onvergetelijk Afrika avontuur!

REISSCHEMA

 1. 1 Windhoek – Etango Ranch Guestfarm, ca. 5 km (diner).

  Na aankomst op de luchthaven neemt u uw huurauto van Europcar in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar de Etango Ranch Guestfarm, een 4300 ha grote werkende ranch. De Guestfarm is onderdeel van het 125.000 ha Namatanga Conservaat. Hier kunt u heerlijk bijkomen van uw vlucht en genieten van de natuur van Namibië. U kunt een wandeling maken en op zoek gaan naar de eerste Afrikaanse dieren. Overnachting in de Etango Ranch Guestfarm.

 2. 2 Etango Ranch Guestfarm – Okahandja, ca. 215 km (ontbijt en diner).

  Na het ontbijt gaat de reis naar Okahandja. Uw overnachtingsplaats ligt in de omgeving van Wilhelmstal. Hier worden diverse optionele activiteiten georganiseerd. U kunt paardrijden in de ’bush’ of een safari maken met een ervaren ranger, die u alles kan vertellen over de Afrikaanse dieren. 3 overnachtingen in The Elegant Guestfarm.

 3. 3 – 4: Okahandja (ontbijt/diner).

  Dagen ter vrije besteding op deze karakteristieke Namibische Guestfarm. U kunt relaxen bij het zwembad, genieten van de omgeving of deelnemen aan de activiteiten.

 4. 5 Okahandja – Damaraland, ca. 375 km (ontbijt).

  Na het ontbijt reist u verder naar het Erongo Gebergte. Zorg dat u uw sportschoenen aan heeft, zodat u op de adembenemende granietrotsen kunt klauteren. 2 overnachtingen in de Ai Aiba Lodge.

 5. 6 Damaraland (ontbijt).

  In deze omgeving zijn veel rotstekeningen gevonden. U kunt een begeleide tour boeken om hier niets van te missen. Een prachtige rit bij zonsondergang is ook zeer aan te bevelen.

Volledig reisschema

DATA EN PRIJZEN

15-DAAGSE AUTOTOUR NAMIBIË MET HET GEZIN
Prijs per persoon vanaf € 1152 (min 2 pers)
voeg toe

VERTREK DATUM

  Dagelijks.

 

INCLUSIEF

 14 overnachtingen met vermelde maaltijden, meet & greet op de luchthaven, 15 dagen  autohuur cat. S (Mitsubishi ASX of gelijkwaardig) van Europcar met classic plus verzekering en  een uitgebreide routebeschrijving.

 

EXCLUSIEF

 Vluchten, overige maaltijden, drankjes, contractkosten voor de huurauto (zie pag. 11),  brandstof huurauto, persoonlijke uitgaven en entreegelden.

 
 

 

Namibië

Land, Reizen, Excursies