Reizen in Coronatijd, u leest hier onze voorwaarden.

Indien u twijfelt om nu een reis te boeken dan kunnen wij u geruststellen. Door nu uw reis te reserveren, bent u verzekerd van beschikbaarheid en gunstige tarieven. Indien u een pakketreis bij ons onderbrengt en het blijkt dat wij de reis uiteindelijk niet kunnen uitvoeren omdat bijvoorbeeld vluchten niet gaan of grenzen voor gevaccineerde reizigers gesloten zijn, dan kunt u de reis omboeken of kosteloos annuleren. Mochten er reeds op uw verzoek tickets zijn geprint, dan kan het zijn dat hier annuleringskosten voor gelden. Maar dat is vooraf dan duidelijk met u afgesproken.

Op de eerste plaats vinden wij het belangrijk dat u uw reis boekt wanneer u daar zelf een goed gevoel bij heeft en dat vol vertrouwen doet. Het boeken van een verre rondreis moet plezier geven, geen twijfel en onzekerheid.

Gelukkig zijn nagenoeg al onze bestemmingen inmiddels weer op geel of groen gezet. Maar ook voor onze huidige oranje bestemmingen voeren wij weer reizen uit sinds ANVR dit eind 2021 heeft aangekondigd en quarantaineverplichtingen zijn komen te vervallen. Nieuw-Zeeland gaat in stappen open, internationale reizigers zijn weer welkom vanaf juli 2022. Momenteel moeten volledig gevaccineerde bezoekers die Nieuw-Zeeland bezoeken zich houden aan een door de overheid vastgestelde zelfisolatieperiode. Dit is vastgesteld op 10 dagen, maar dit zal binnenkort worden teruggebracht tot 7 dagen. De verwachting is dat dit medio dit jaar opgeheven zal worden. Let op: voor bepaalde bestemmingen, zoals Australië, dient u volledig gevaccineerd te zijn.

Uiteraard staat bij Tasman Travel en Uniek Afrika de gezondheid en veiligheid van onze reizigers voorop. Onze lokale agenten hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen en wij zullen u helpen met het samenstellen van uw droomreis op een zo veilig mogelijke manier.

Na boeking dient er een aanbetaling van 20% voor het landarrangement gedaan te worden + volledige vluchtprijs. De restant betaling volgt dan 6 weken voor vertrek.

In deze corona periode geven wij u voor de internationale vluchten de keus: of alvast boeken en printen en verzekerd zijn van de vluchtprijs. De volledige betaling van de vluchten dient dan ook al gedaan te worden. Mocht de luchtvaartmaatschappij de vlucht uiteindelijk niet uitvoeren, dan kunt u een restitutie krijgen. Mochten de vluchten wel uitgevoerd worden, maar u door bijvoorbeeld een reisbeperking niet kunnen reizen (en die beperking geldt niet voor alle Nederlandse reizigers), dan geldt er bij luchtvaartmaatschappijen veelal alleen een omboekmogelijkheid en geen restitutie. Of u boekt de vluchten pas later. Voor diverse maatschappijen kunnen wij vluchten lange tijd in optie houden voor u, zodat u meer vrijheid houdt qua covid situatie. Mocht u de vluchten later laten printen, dan kan het wel zijn dat de vluchten eventueel duurder uitvallen door tussentijdse prijswijzigingen en/of brandstoftoeslagen.

De exacte voorwaarden kunnen per bestemming en reisonderdeel verschillen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een (lokale) vlucht met het meest voordelige tarief, dan kan het zijn dat daar strengere voorwaarden op gelden. Of als u bijvoorbeeld kiest voor een treinreis tegen een speciaal tarief, dan kan het zijn dat deze niet geannuleerd kan worden, maar dat de reis in geval van annulering door covid-19 alleen omgeboekt kan worden naar een andere periode. Op moment van boeken bespreken we de voorwaarden met u.

Alles was prima geregeld!

Fly In Safari Botswana:

Alles was prima geregeld! Goede lokale gidsen en de transfers waren ook OK. De reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: de rust in de Okavango Delta, verblijf in de luxe tenten en de tussentijdse vluchten.

De heer en mevrouw Kuper Zeeland
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .