Reizen in Coronatijd, u leest hier onze voorwaarden.

Indien u twijfelt om nu een reis te boeken dan kunnen wij u geruststellen. Door nu uw reis te reserveren, bent u verzekerd van beschikbaarheid en gunstige tarieven. Indien u een pakketreis bij ons onderbrengt en het blijkt dat wij de reis uiteindelijk niet kunnen uitvoeren omdat bijvoorbeeld vluchten niet gaan of grenzen voor gevaccineerde reizigers gesloten zijn, dan kunt u de reis omboeken of kosteloos annuleren. Mochten er reeds op uw verzoek tickets zijn geprint, dan kan het zijn dat hier annuleringskosten voor gelden. Maar dat is vooraf dan duidelijk met u afgesproken.

Op de eerste plaats vinden wij het belangrijk dat u uw reis boekt wanneer u daar zelf een goed gevoel bij heeft en dat vol vertrouwen doet. Het boeken van een verre rondreis moet plezier geven, geen twijfel en onzekerheid.

Wij hopen allemaal dat de wereld buiten Europa nu ook snel van de oranje kleurcode af zal gaan. Wij hebben nauw contact met de ANVR en hebben goede hoop dat de wereld binnenkort anders zal kleuren. Maar ook voor onze huidige oranje bestemmingen voeren wij weer reizen uit sinds ANVR dit vorige maand heeft aangekondigd en quarantaineverplichtingen zijn komen te vervallen. Een aantal bestemmingen zoals bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland kunnen nu nog niet bereisd worden. Maar vanaf 30 april 2022 gaat Nieuw-Zeeland weer open voor volledig gevaccineerde reizigers! Om Nieuw-Zeeland binnen te komen moet u wel aan een aantal vereisten voldoen. Een daarvan is dat u bij aankomst 7 dagen in zelfisolatie moet. Maar ook de zelfisolatie zal naar verwachting snel komen te vervallen. Ook Australië zal de grenzen in de loop van 2022 gaan openen voor internationaal toerisme voor volledig gevaccineerde reizigers. De verwachting is eveneens na 30 april 2022.

Diverse verzekeringsmaatschappijen hebben hun voorwaarden weer aangepast (zo worden medische corona-gerelateerde kosten inmiddels voor oranje bestemmingen veelal weer gedekt, deze kosten werden overigens sowieso al gedekt door uw zorgverzekering). En boekt u bij Etihad Airways dan bent u automatisch gedekt voor medische of quarantainekosten voor COVID-19 gedurende 31 dagen vanaf de datum van uw vlucht. Deze verzekering is inbegrepen bij Etihad Airways-ticket voor reizen tot en met 31 maart 2022.

Uiteraard staat bij Tasman Travel en Uniek Afrika de gezondheid en veiligheid van onze reizigers voorop. Onze lokale agenten hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen en wij zullen u helpen met het samenstellen van uw droomreis op een zo veilig mogelijke manier.

Na boeking dient er een aanbetaling van 20% voor het landarrangement gedaan te worden + volledige vluchtprijs. De restant betaling volgt dan 6 weken voor vertrek.

In deze corona periode geven wij u voor de internationale vluchten de keus: of alvast boeken en printen en verzekerd zijn van de vluchtprijs. De volledige betaling van de vluchten dient dan ook al gedaan te worden. Mocht de luchtvaartmaatschappij de vlucht uiteindelijk niet uitvoeren, dan kunt u een restitutie krijgen. Mochten de vluchten wel uitgevoerd worden, maar u door bijvoorbeeld een reisbeperking niet kunnen reizen (en die beperking geldt niet voor alle Nederlandse reizigers), dan geldt er bij luchtvaartmaatschappijen veelal alleen een omboekmogelijkheid en geen restitutie. Of u boekt de vluchten pas later. Voor diverse maatschappijen kunnen wij vluchten lange tijd in optie houden voor u, zodat u meer vrijheid houdt qua covid situatie. Mocht u de vluchten later laten printen, dan kan het wel zijn dat de vluchten eventueel duurder uitvallen door tussentijdse prijswijzigingen en/of brandstoftoeslagen.

De exacte voorwaarden kunnen per bestemming en reisonderdeel verschillen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een (lokale) vlucht met het meest voordelige tarief, dan kan het zijn dat daar strengere voorwaarden op gelden. Of als u bijvoorbeeld kiest voor een treinreis tegen een speciaal tarief, dan kan het zijn dat deze niet geannuleerd kan worden, maar dat de reis in geval van annulering door covid-19 alleen omgeboekt kan worden naar een andere periode. Op moment van boeken bespreken we de voorwaarden met u.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .