10-Daagse kampeersafari hoogtepunten van Botswana

Tijdens dit 10-daags kampeeravontuur bezoekt u de hoogtepunten van Botswana, waaronder de magnifieke Okavango Delta, het wildrijke Moremi G.R, het unieke Savute gebied en het Chobe N.P. De safari wordt afgesloten met een verblijf bij de indrukwekkende Victoria Watervallen. De reis zal een onvergetelijke indruk op u maken met vele herinneringen aan het spectaculaire wildleven en avonden onder de magische Afrikaanse sterrenhemel. U heeft 8 overnachtingen in een tent op een privé bushcamping en de laatste nacht slaapt u in de Zambezi Waterfront Lodge.

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Maun – Xakanaxa, Moremi G.R. (lunch/diner). U wordt opgewacht op de luchthaven van Maun en vliegt in ca. 30 minuten met een propellervliegtuig naar Xakanaxa, gelegen in het hart van het Moremi G.R. Geniet onderweg van het waanzinnige uitzicht over de Okavango Delta. ´s Middags maakt u uw eerste safari in dit wildrijke gebied. 2 overnachtingen op een bushcamping in Xakanaxa.

Dag 2

Programma

Okavango Delta (volpension). Na een heerlijk ontbijt gaat u de wereldberoemde Okavango Delta per boot verkennen. U vaart over de kristalheldere rivieren en lagunes van de Delta en gaat op zoek naar het spectaculaire vogelleven, de nijlpaarden, krokodillen en vele andere diersoorten. Na de picknicklunch keert u terug voor een korte avondsafari, alvorens het diner wordt geserveerd.

Dag 3

Programma

Xakanaxa – Khwai, Moremi G.R. (volpension). U vervolgt uw safari door het Moremi G.R. naar het Khwai-gebied. Ontdek zelf waarom het Moremi G.R. wordt gezien als één van de beste wildreservaten ter wereld. 2 overnachtingen op een bushcamping in Khwai.

Dag 4

Programma

Khwai (volpension). Vroeg in de morgen maakt u een safari en u ziet het wild ontwaken. Na de lunch en relaxte siësta maakt u wederom een safari. Na een spectaculaire zonsondergang keert u terug naar uw kamp waar u kunt genieten van een heerlijk diner.

Dag 5

Programma

Khwai - Savute (volpension). Via de Khwai Brug verlaat u het Moremi G.R. en gaat de reis door het Mababe-dal naar het Savute gebied. ’s Middags gaat u op safari langs de oever van het Savute Kanaal. Savute staat bekend om de grote populatie mannetjes olifanten en vele leeuwen. 2 overnachtingen op een bushcamping in Savuti.

Dag 6

Programma

Savute (volpension). Vroeg op voor de ochtendsafari. Tevens heeft u de mogelijkheid om de bosjesmantekeningen te bewonderen. Na de lunch en siësta gaat u Savute verder verkennen. Geniet van het diner onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Dag 7

Programma

Savute - Chobe N.P. (volpension). Na het ontbijt gaat de reis de machtige Chobe Rivier, na de Zambezi de grootste rivier in Zuidelijk Afrika. Deze rivier is de drinkplaats van grote kuddes olifanten en buffels. In dit gebied worden ook veel nijlpaarden, krokodillen en leeuwen waargenomen. Uw kamp in de Serondella regio kijkt uit over de rivier. 2 overnachtingen op een bushcamping in Serondella regio.

Dag 8

Programma

Chobe N.P. (volpension). Vandaag maakt u een rit langs de rivier, waar u de Chobe Bushbok en Puku antilopen kunt observeren. Dit wildrijke gebied is een must voor iedere dierenliefhebber! In de namiddag heeft u de gelegenheid een boottocht te maken op de Chobe Rivier (optioneel).

Dag 9

Programma

Chobe N.P. - Livingstone, Zambia (ontbijt). Na het ontbijt neemt u afscheid van het back-up team en wordt u naar uw hotel in Livingstone gebracht. U kunt hier optionele excursies maken, zoals een vlucht over de Victoria Falls of een wandeling langs deze indrukwekkende watervallen aan de Zambia kant. Overnachting in het Zambezi Waterfront Hotel (toeslag voor andere accommodatie is op aanvraag).

Dag 10

Programma

Livingstone (ontbijt). Na het ontbijt eindigt de reis.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vlucht Maun-Xakanaxa, rondreis van Xakanaxa naar Kasane per speciaal ingericht safari voertuig met maximaal 10 zitplaatsen, 8 kampeerovernachtingen, 1 overnachting in het Waterfront Hotel, maaltijden volgens het reisprogramma, koffie/thee bij het ontbijt, safari’s en activiteiten volgens programma, entreegelden nationale parken en service Engelstalige gids/chauffeur en campingassistentie.

Exclusief:

Internationale vluchten, drankjes, overige maaltijden, fooien, visumkosten Zambia, entreegeld Victoria Watervallen, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 4, max. 9 personen per voertuig (max. 2 voertuigen).

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas inclusief handbagage en foto-uitrusting.

Er wordt niet van u verwacht dat u meehelpt bij de op- en afbouw van de tenten of in de keuken. Alle tenten hebben een en-suite badkamer.

Vertrekdata:

Op aanvraag.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .