Treinreizen Uniek Afrika Treinreizen Uniek Afrika Treinreizen Uniek Afrika

Treinreizen

Een aantal van de mooiste treinreizen ter wereld kunt u maken in Zuidelijk Afrika. De reisontwerpers helpen u met het kloppend maken van uw droomreis. Zij adviseren u graag over de bijzondere treinreizen welke u niet moet vergeten om uw reis tot een onvergetelijke, unieke reis te maken!

Blue Train

Zo is The Blue Train in Zuid-Afrika is één van de beroemdste treinen ter wereld. Het is een ‘5-sterrenhotel op rails’ waarmee u op zeer luxe wijze het spectaculaire landschap tussen Kaapstad en Johannesburg doorkruist. Onderweg trekken weidse landerijen, ruige bergen, de semi-woestijn van de Karoo en het Kaapse wijngebied aan uw raam voorbij. De trein, geëxploiteerd door de Zuid-Afrikaanse Spoorwegen (Spoornet), werd in 1997 schitterend gerenoveerd.

Rovos Rail

De ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail is de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Zo biedt Rovos Rail geheel verzorgde treinreizen in de mooiste gebieden van Zuid-Afrika aan, maar ook Namibië, Zimbabwe, Zambia en Tanzania. In een reeks op maat gemaakte treinreizen. Van 48 uur tot 15 dagen verbindt Rovos Rail enkele van de beste bestemmingen van het continent met een verscheidenheid aan excursies buiten de trein. Stap aan boord van de vintage rijtuigen met houten lambrisering en leun achterover. En ondertussen ontvouwt zich achter de ramen een van de meest gevarieerde landschappen. De prachtig omgebouwde treinen, die kunnen worden getrokken door diesel- of elektrische locomotieven, vervoeren maximaal 72 passagiers in 36 prachtig ingerichte suites.

Shongololo Express

De Shongololo Express biedt een bijzondere reiservaring voor bezoekers aan Zuidelijk Afrika. De reizen van 12 tot 15 dagen doorkruisen Zuid-Afrika maar ook eSwatini, Namibië, Zimbabwe en Mozambique. Tijdens de reis maakt u diverse excursies. De klassieke rijtuigen met houten lambrisering bieden plaats aan 72 gasten in twee categorieën. De comfortabele en-suite hutten met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en verwijzen terug naar een eenvoudiger, eleganter tijdperk.

Wij informeren u hier graag verder over, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .