Een aantal van de mooiste treinreizen ter wereld kunt u maken in Zuidelijk Afrika. In Zuid-Afrika is de reis tussen Kaapstad, Johannesburg en Victoria Falls een hele mooie. Maar ook de Blue Train tussen Johannesburg en Kaapstad is de moeite waard. De ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail is de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. De Shongololo Express maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika. De 12- tot 15-daagse tours doorkruisen Zuid-Afrika, Namibië, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. Aan boord van de trein geniet u van vijfsterren-accommodatie. U reist in stijl, u verblijft in een privécompartiment met faciliteiten en veelal inclusief alle maaltijden. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

 

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.