In veel reissuggesties wordt gebruik gemaakt van verblijf in kleine hotels, exclusieve resorts, luxe lodges en privé gamereserves. Beschikbaarheid is zeker in het hoogseizoen beperkt. Wij adviseren u om zo vroeg mogelijk te reserveren om er zeker van te zijn dat de accommodaties die u wilt, beschikbaar zijn. Offertes zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken. Wij kunnen bijna altijd vrijblijvend voor u vluchten in optie zetten.

Wij berekenen per persoon € 50 reserveringskosten. Tevens zijn de genoemde prijzen exclusief bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).

Uniek Afrika en Tasman Travel (Uniek Groep BV) hanteren afwijkende annuleringsvoorwaarden dan de ANVR-voorwaarden op grond van artikel 9 lid 2.b. en 2.c. Indien de reisovereenkomst door de reiziger wordt geannuleerd, zijn voor iedere reiziger, naast reserveringskosten en eventuele communicatiekosten, de volgende bedragen verschuldigd:

–              tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling: 20% van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 56 dagen tot 28 dagen voor vertrek: 25% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 28 dagen tot 14 dagen voor vertrek: 50% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 14 dagen tot 7 dagen voor vertrek: 75% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 7 dagen voor vertrek tot en met de dag van vertrek: 100% van de reissom

De aanbetaling bestaat uit 20% van het landarrangement en de volledige vluchtprijs. De restantbetaling dient 6 weken voor vertrek gedaan te zijn. Verder de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing.

Let op: het kan zijn dat voor speciale excursies, tours of accommodaties afwijkende aanbetaling- en annuleringsvoorwaarden gelden. U wordt hiervan bij boeking op de hoogte gebracht.

Onze inkoopprijzen zijn sterk onderhevig aan koersen, seizoenen en beschikbaarheid. Daarom zijn alle genoemde prijzen in onze brochure en op de website een indicatie en “vanaf ” prijzen, per persoon en met twee samen reizende personen.

Op deze overeenkomst zijn de voorwaarden van de garantieregeling van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR), gevestigd te Rotterdam, Admiraliteitskade 40, 3063 ED, mede van toepassing. Deze voorwaarden liggen bij CFR ter inzage, zijn gedeponeerd ter Griffie van de rechtbank te Rotterdam, alsmede bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, worden op verzoek aan CFR onverwijld kosteloos toegezonden en zijn te vinden op www.Calamiteitenfonds.nl.

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.