In veel reissuggesties wordt gebruik gemaakt van verblijf in kleine hotels, exclusieve resorts, luxe lodges en privé gamereserves. Beschikbaarheid is zeker in het hoogseizoen beperkt. Wij adviseren u om zo vroeg mogelijk te reserveren om er zeker van te zijn dat de accommodaties die u wilt, beschikbaar zijn. Offertes zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van boeken. Wij kunnen bijna altijd vrijblijvend voor u vluchten in optie zetten.

Wij berekenen per persoon € 50 reserveringskosten. Tevens zijn de genoemde prijzen exclusief bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).

Reisvoorwaarden:

Wij zijn de organisator van de door u bij ons geboekte en hierbij bevestigde pakketreis. Op deze pakketreis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing en ook onze aanvullende voorwaarden. Als de reis is samengesteld uit reisdiensten van verschillende dienstverleners zijn aanvullend ook de voorwaarden van die dienstverleners van toepassing, die echter geen afbreuk mogen doen aan de ANVR reisvoorwaarden of de wettelijke rechten. Als aanvullende voorwaarden gelden vermelden we dat expliciet. U kunt de ANVR-Reisvoorwaarden vinden op www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf en op www.anvr.nl/touroperatorvoorwaarden.

Tasman Travel en Uniek Afrika hanteren afwijkende annuleringsvoorwaarden dan de ANVR-voorwaarden op grond van artikel 9 lid 2.b. en 2.c. Indien de reisovereenkomst door de reiziger wordt geannuleerd, zijn voor iedere reiziger, naast reserveringskosten en eventuele communicatiekosten, de volgende bedragen verschuldigd:

–              tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling: 20% van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 56 dagen tot 28 dagen voor vertrek: 25% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 28 dagen tot 14 dagen voor vertrek: 50% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 14 dagen tot 7 dagen voor vertrek: 75% van de reissom van het landarrangement + volledige vluchtprijs

–              van 7 dagen voor vertrek tot en met de dag van vertrek: 100% van de reissom

De aanbetaling bestaat uit 20% van het landarrangement en de volledige vluchtprijs. De restantbetaling dient 6 weken voor vertrek gedaan te zijn. Let op: het kan zijn dat voor speciale excursies, tours of accommodaties afwijkende aanbetaling- en annuleringsvoorwaarden gelden. U wordt hiervan bij boeking op de hoogte gebracht.

Onze inkoopprijzen zijn sterk onderhevig aan koersen, seizoenen en beschikbaarheid. Daarom zijn alle genoemde prijzen in onze brochure en op de website een indicatie en “vanaf ” prijzen, per persoon en met twee samen reizende personen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en dus is ook de garantieregeling van SGR van toepassing. U kunt dit controleren op www.sgr.nl. Bij financieel onvermogen van ons en/of een dienstverlener die bij SGR is aangesloten, kunt u -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling). Wij zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds(CF) en dus is de garantieregeling van CF van toepassing. U kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl. Bij een calamiteit kunt u -als en voor zover de regeling daarin voorziet- aanspraak maken op de garantieregeling van het CF (www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling).
Op het vervoer dat wordt uitgevoerd door (Nederlandse) luchtvaartmaatschappijen, trein-, ferry- en busmaatschappijen zijn de algemene voorwaarden van die vervoersmaatschappijen van toepassing. Deze voorwaarden zijn te vinden op de betreffende websites of te lezen op www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden.

Als het noodzakelijk is voor een goede uitvoering van deze reisovereenkomst geven wij uw gegevens door aan de dienstverlener(s). Als u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aan ons doorgeven, maar dan zijn wij niet aansprakelijk als die diensten niet of niet juist kunnen worden uitgevoerd, omdat deze gegevens ontbreken.

Wettelijke informatie:

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Wij zijn ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Wij beschikken ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval wij insolvent worden. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .