Camperhuur Uniek Afrika  Camperhuur Uniek Afrika Camperhuur Uniek Afrika

Camperhuur in o.a. Zuid-Afrika, Namibië en Botswana – Algemeen

Voor diverse bestemmingen in Zuidelijk Afrika is het mogelijk een camper te huren. U kunt terecht in onder andere Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Reizen met een camper is de ultieme manier van vrijheid. Er zijn diverse camper verhuurbedrijven. Onder andere hebben wij contracten afgesloten met Bobo Campers, Britz en Maui. Zij  bieden de modernste voertuigen en de beste service. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van 2 tot 6 persoons campers. Bovendien biedt de camperverhuurder op veel bestemmingen een 4WD campermodel aan. Ook is het mogelijk om te reizen in een ruime 4×4 auto met daktent. Een bijzonder kampeeravontuur! De camperverhuurders beschikken over depots in de grotere steden van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.

Alle camperverhuurbedrijven werken met zogenaamde flex-tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende camper bij aanvraag en datum van reservering. Uniek Afrika geeft u de actuele prijs van de door u gewenste camper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Droomt u van een camperreis door Zuid-Afrika, Botswana of Namibië? Bij Uniek Afrika vindt u een groot aanbod aan droomreizen naar deze topbestemmingen. Als reisspecialist voor Zuidelijk Afrika kunnen wij uw reis geheel op maat samenstellen. Unieke reizen voor unieke mensen. Onze ervaren reisontwerpers helpen u graag die droomreis voor u te ontwerpen.

voorbeeld camperreizen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .