Voor diverse bestemmingen in Zuidelijk Afrika is het mogelijk een camper te huren. Er zijn diverse camper verhuurbedrijven. Wij hebben met de meest bekende contracten afgesloten, zoals Bobo Campers, Britz en Maui. Zij  bieden de modernste voertuigen en de beste service. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van 2 tot 6 persoons campers. Bovendien biedt de camperverhuurder op veel bestemmingen een 4WD campermodel aan. De camperverhuurders beschikken over depots in de grotere steden van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.

Alle camperverhuurbedrijven werken met zogenaamde flex-tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende camper bij aanvraag en datum van reservering. Uniek Afrika geeft u de actuele prijs van de door u gewenste camper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.