Camperhuur Uniek Afrika  Camperhuur Uniek Afrika Camperhuur Uniek Afrika

Camperhuur in o.a. Zuid-Afrika, Namibië en Botswana – Algemeen

Voor diverse bestemmingen in Zuidelijk Afrika is het mogelijk een camper te huren. U kunt terecht in onder andere Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Reizen met een camper is de ultieme manier van vrijheid. Er zijn diverse camper verhuurbedrijven. Onder andere hebben wij contracten afgesloten met Bobo Campers, Britz en Maui. Zij  bieden de modernste voertuigen en de beste service. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van 2 tot 6 persoons campers. Bovendien biedt de camperverhuurder op veel bestemmingen een 4WD campermodel aan. Ook is het mogelijk om te reizen in een ruime 4×4 auto met daktent. Een bijzonder kampeeravontuur! De camperverhuurders beschikken over depots in de grotere steden van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.

Alle camperverhuurbedrijven werken met zogenaamde flex-tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende camper bij aanvraag en datum van reservering. Uniek Afrika geeft u de actuele prijs van de door u gewenste camper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Droomt u van een camperreis door Zuid-Afrika, Botswana of Namibië? Bij Uniek Afrika vindt u een groot aanbod aan droomreizen naar deze topbestemmingen. Als reisspecialist voor Zuidelijk Afrika kunnen wij uw reis geheel op maat samenstellen. Unieke reizen voor unieke mensen. Onze ervaren reisontwerpers helpen u graag die droomreis voor u te ontwerpen.

voorbeeld camperreizen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Het was een onvergetelijke reis!

Privé rondreis Madagascar:

Het was een onvergetelijke reis! We hadden een super gids en een hele fijne chauffeur. Over de accommodaties waren we zeer tevreden, Le Grenat vonden we het minst. Tsara camp was helemaal geweldig. Bij Ifaty hebben we een boottocht gemaakt met een motorboot en diverse walvissen gezien. Madagascar is echt een prachtig land, schitterende natuur en hele vriendelijke mensen! Bedankt voor het regelen van deze prachtige reis.

Familie Schotman Maasdam
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .