11-Daagse luxueuze kampeersafari Botswana Experience

Deze luxueuze kampeersafari van Maun naar Livingstone biedt u een onvergetelijke kennismaking met het natuurparadijs Botswana. U overnacht in comfortabele Meru tenten met bedden en een en-suite badkamer, die voor u aankomt in uw kamp zijn opgezet en ingericht. De maaltijden worden bereid door een kok. Geniet overdag van de schitterende safari’s onder deskundige begeleiding van uw gids/chauffeur, laat u verrassen door culinaire maaltijden en ervaar het ‘Out of Africa’ gevoel als u bij zonsondergang van uw drankje geniet. Moge de magie van het continent Afrika naar uw hart stijgen, als dat al niet het geval was!

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Maun – Xakanaxa, Moremi G.R. (diner). U wordt op de luchthaven van Maun opgewacht door uw deskundige gids/chauffeur. Vervolgens gaat de reis naar het Xakanaxa gebied in het Moremi G.R. U arriveert in de namiddag in uw kamp. ’s Avonds kunt u genieten van een uitstekend diner en vervolgens de adembenemende sterrenhemel aanschouwen bij het kampvuur. Xakanaxa ligt in het hart van het Moremi G.R. en bestaat uit Mopane bossen, moerasgebieden en vele waterwegen. De natuur is hier weergaloos mooi en zeer wildrijk. Luipaarden en cheeta’s worden hier vaak gespot en het vogelleven is zeer gevarieerd. 2 overnachtingen op een bushcamping in Xakanaxa.

Dag 2

Programma

Xakanaxa (volpension). Verken deze fantastische omgeving! Vroeg op voor de ochtendsafari, waarna u kunt genieten van een heerlijke brunch. Na de siësta en snack gaat u wederom op safari. Na zonsondergang keert u terug naar het kamp waar een voortreffelijk diner onder de sterrenhemel wordt geserveerd.  

Dag 3

Programma

Xakanaxa – Khwai, Moremi G.R. (volpension). Vandaag gaat de reis naar Khwai, gelegen in het oosten van het prachtige Moremi G.R. Onderweg geniet u van een heerlijke lunch. In de namiddag maakt u nog een safari door het Khwai gebied, alvorens het diner wordt geserveerd. Het Moremi G.R. staat bekend als één van de fraaiste wildparken van zuidelijk Afrika. 2 overnachtingen op een bushcamping in het Khwai gebied. 

Dag 4

Programma

Khwai (volpension). Vandaag staat in teken van onvergetelijke safari’s. Door de totaal andere vegetatie treft u in dit gebied weer andere diersoorten aan. Bij de rivier treft u vaak vele olifanten en nijlpaarden aan.

Dag 5

Programma

Khwai – Savute (volpension). Via een safari door de grazige vlaktes van de Mababe vlakte bereikt u het kamp. De lunch gebruikt u onderweg. Savute heeft één van de dichtste roofdierpopulaties in Afrika en staat bekend om haar imposante olifantenmannetjes. 2 overnachtingen op een bushcamping in Savute.

Dag 6

Programma

Savute (volpension). U gaat vandaag het mooie Savute gebied verkennen. Tijdens de safari’s kunt u genieten van de prachtige natuur, het vele wild en de bijzondere Baobab Bomen. 

Dag 7

Programma

Savute – Chobe Rivier (volpension). U verlaat het droge Savute gebied en rijdt naar de mooie Chobe Rivier. Dit gebied staat bekend om haar grote olifanten- en buffelpopulatie en rijke vogelfauna. De lunch gebruikt u onderweg. ’s Middags maakt u een prachtige safari door het Chobe N.P, alvorens u naar uw hotel in Kasane gaat. 2 overnachtingen in een hotel in Kasane, nabij het Chobe N.P.

Dag 8

Programma

Chobe Rivier (volpension). Vroeg op voor een safari in het Chobe N.P. Observeer de vele olifanten en andere dieren die bij de rivier hun dorst komen lessen. In uw hotel geniet u van de brunch en de siësta. ’s Middags biedt een onvergetelijke boottocht op de Chobe Rivier weer een nieuwe dimensie: de dierenwereld van Afrika vanaf het water! 

Dag 9

Programma

Chobe Rivier – Livingstone, Zambia (ontbijt). Na het ontbijt neemt u afscheid van uw gids/chauffeur en steekt u per ferry de Chobe Rivier over. Vervolgens transfer naar het prachtige Zambezi Sun Hotel, gelegen op loopafstand van de indrukwekkende Victoria Watervallen. 2 overnachtingen in het Zambezi Sun Hotel. 

Dag 10

Programma

Livingstone (ontbijt). Dag ter vrije besteding in Livingstone. U kunt uitgebreid de machtige watervallen bezoeken, een helikoptervlucht maken, bungeejumpen, relaxen aan het zwembad of deelnemen aan één van de vele activiteiten.

Dag 11

Programma

Livingstone (ontbijt). Transfer naar de luchthaven van Livingstone.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Vertrekdata:

op aanvraag

Inclusief:

rondreis van Maun naar Kasane per open 4×4 voertuig, transfers van Kasane-Zambezi Sun en van Zambezi Sun-Livingstone luchthaven, 6 kampeerovernachtingen in comfortabele Meru tenten, 4 overnachtingen in een Hotel, maaltijden volgens het reisprogramma, koffie/thee/frisdrank/water op dag 1 t/m 8, safari’s en activiteiten volgens programma, boottocht Chobe Rivier, entreegelden nationale parken en service Engelstalige gids/chauffeur, kok en campingassistentie van dag 1 t/m 8.

Exclusief:

Overige drankjes & maaltijden, fooien, visumkosten Zambia, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 4, max. 10 personen per voertuig.

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas.

Er wordt niet van u verwacht dat u meehelpt bij de op- en afbouw van de tenten of in de keuken.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .