12-Daagse Fly-In Safari hoogtepunten van Zambia

Tijdens deze 12-daagse fly-in safari ervaart u de hoogtepunten van Zambia: de indrukwekkende Victoria Watervallen in combinatie met onvergetelijke safari’s in de mooiste delen van het ongerepte South Luangwa N.P. en het Lower Zambezi N.P. U gaat per open landrover, te voet en per kano op zoek naar het vele wild en zult versteld staan van de ongekende schoonheid van deze parken. De ervaren rangers leren u veel over de unieke flora en fauna en uiteraard krijgt u uitleg over het spoorzoeken. Dit is Afrika in haar puurste vorm!

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Livingstone. Na aankomst is de transfer naar uw hotel, gelegen op loopafstand van de Victoria Watervallen. U kunt tijdens openingstijden onbeperkt genieten van dit water spektakel. 2 overnachtingen in het Avani Victoria Falls Hotel.

Dag 2

Programma

Livingstone (ontbijt). Dag ter vrije besteding. Maak een mooie wandeling langs de diverse uitzichtpunten bij de watervallen, geniet van een lunch op Livingstone Island of bewonder de watervallen vanuit de lucht tijdens een spectaculaire helikoptervlucht (optioneel).

Dag 3

Programma

Livingstone – South Luangwa N.P. (ontbijt/diner). Transfer naar de luchthaven van Livingstone. U vliegt via Lusaka naar Mfuwe in het South Luangwa N.P. Transfer naar uw lodge. ’s Middags maakt u uw eerste safari (afhankelijk van de aankomsttijd). 2 overnachtingen in de Kafunta River Lodge, gelegen net buiten het park.

Dag 4

Programma

South Luangwa N.P. (volpension). Deze dag staat in het teken van prachtige safari’s in het South Luangwa N.P. In de ochtend en namiddag maakt u safari’s onder ervaren begeleiding. Tijdens siësta tijd kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de grasvlakten en relaxen bij het zwembad. Kafunta River Lodge heeft 8 sfeervolle chalets, voorzien van alle nodige comfort. 

Dag 5

Programma

Kafunta River Lodge - Island Bush Camp of Three Rivers Camp (volpension). Na de brunch reist u in ca. 3 uur naar het ongerepte en zeer wildrijke deel van het South Luangwa N.P. Island Bushcamp bestaat uit 5 rustieke chalets met schitterend uitzicht op de rivier, in het hart van het Luangwa N.P. Three Rivers Camp is een luxe tentenkamp met 5 ruime tenten met uitzicht op de Luangwa rivier of lagune. U maakt ‘s middags een onvergetelijke wandelsafari met uw ervaren range die u veel uitleg zal geven over het spoorzoeken en de weergaloze flora en fauna. 2 overnachtingen in het Island Bush Camp of Three Rivers Camp.

Dag 6

Programma

South Luangwa N.P. (volpension). Ook vandaag gaat u te voet op zoek naar het wild. Dit is de beste plek in Zambia voor wandelsafari’s. Geeft u de voorkeur aan een safari per landrover dan is dat ook mogelijk.

Dag 7

Programma

Island Bushcamp/ Three Rivers Camp - Kafunta River Lodge (volpension). Na het ontbijt reist u terug naar de Kafunta River Lodge. In de middag maakt u een safari per open landrover. Als het donker wordt heeft u kans om de bijzondere nachtdieren te observeren. Overnachting in de Kafunta River Lodge.

Dag 8

Programma

South Luangwa N.P. - Lower Zambezi N.P (ontbijt/diner) Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht via Lusaka naar het Lower Zambezi N.P. Transfer naar uw lodge. Geniet onderweg al van het wild dat u tegenkomt. Chongwe River Camp ligt aan de samenvloeiing van de Chongwe en de Zambezi-rivieren; accommodatie is in luxe safaritenten. 4 overnachtingen in Chongwe River Camp in Lower Zambezi

Dag 8

Programma

South Luangwa N.P. - Lower Zambezi N.P. (volpension). Transfer naar het vliegveld voor uw vlucht via Lusaka naar het Lower Zambezi N.P. Transfer naar uw lodge. Geniet onderweg al van het wild dat u tegenkomt. Chongwe River Camp ligt waar de Chongwe River en de Zambezi River samenkomen. U verblijft in luxe safaritenten. 4 overnachtingen in Chongwe River Camp.

Dag 9

Programma

- 11: Lower Zambezi N.P. (volpension). Deze dagen kunt u volop genieten van de schitterende safari’s in dit unieke gebied. U kunt deelnemen aan wandelsafari’s, safari’s per landrover, kanotochten op de rivier of gaan vissen. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om te relaxen bij het zwembad of om te genieten van het uitzicht op de nijlpaarden, krokodillen, olifanten en buffels bij de rivier.

Dag 12

Programma

Lower Zambezi N.P. - Lusaka (ontbijt). Na het ontbijt vliegt u van het Lower Zambezi N.P. naar Lusaka.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde vluchten van Livingstone naar Lusaka, genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden, lokale drankjes, dagelijks 2 safariactiviteiten (safari’s per landrover / wandelsafari’s / nachtsafari’s), entreegelden en alle transfers.

Exclusief:

Internationale vluchten, visum Zambia, overige drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

De meerprijs voor Three Rivers Camp is € 80 per persoon.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: tijdens uw vluchten mag u maximaal 20 kilo bagage p.p. meenemen in een zachte tas, inclusief handbagage en foto uitrusting.

Vertrekdata:

Dagelijks. In het laagseizoen (april, mei en november) kan het zijn dat er geen Proflight vluchten gaan naar Lower Zambezi.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .