13-Daagse autotour onvergetelijk Namibië

Namibië is uitstekend geschikt om zelf te ontdekken per huurauto. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd, de secundaire wegen zijn meestal van gravel, maar ook goed te berijden. Tijdens deze autorondreis kunt u genieten van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende bestemming. Indien u de voorkeur geeft aan andere hotels of een andere route, dan maken wij graag een reis op maat voor u.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Windhoek – Dordabis (diner). Na aankomst op de luchthaven staat uw huurauto bij het depot van Europcar voor u klaar. Vervolgens rijdt u naar uw uniek gelegen accommodatie, waar u heerlijk kunt relaxen. Overnachting in Eningu Clayhouse Lodge. 

Dag 2

Programma

Dordabis - Sossusvlei (ontbijt/diner). Na het ontbijt rijdt u naar de wereldberoemde Sossusvlei. U kunt via de Spreethoogte-pas of de Remhoogte-pas rijden. 2 overnachtingen in Desert Homestead.

Dag 3

Programma

Sossusvlei (ontbijt/diner). Vandaag kunt u een bezoek brengen aan Sossusvlei. De beroemde duinen van Sossusvlei behoren tot de hoogste ter wereld. Vooral bij zonsopkomst kunt u genieten van de schakering aan kleuren, variërend van lichtoranje tot dieprood. Een paradijs voor fotografen! Op de terugweg naar de lodge kunt u een bezoek brengen aan de 30 meter diepe Sesriem Canyon.

Dag 4

Programma

Sossusvlei - Swakopmund (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u via de Kuiseb-pas naar het gezellige plaatsje Swakopmund. Ook kunt u kiezen voor een alternatieve route langs de Welwitschia-vlakte en de Maanvallei (vergeet dan niet in Sossusvlei uw permit te regelen). 2 overnachtingen in Driftwood Guesthouse.

Dag 5

Programma

Swakopmund (ontbijt). Dag ter vrije besteding om bijvoorbeeld te gaan quadbiken, het plaatsje Swakopmund te gaan verkennen, een boottocht vanuit Walvisbaai te maken of deelnemen aan diverse andere excursies. 

Dag 6

Programma

Swakopmund - Damaraland (ontbijt/diner). Vandaag rijdt u van Swakopmund naar Twijfelfontein. Eventueel kunt u onderweg een bezoek brengen aan Cape Cross, de thuishaven van één van de grootste zeerobbenkolonies op het zuidelijk halfrond. 2 overnachtingen in de Twijfelfontein Country Lodge.

Dag 7

Programma

Damaraland (ontbijt/diner). In de omgeving van Twijfelfontein vindt u bijzondere rotsschilderingen. Sommige tekeningen dateren al van 300 jaar voor Christus. Ten zuiden van Twijfelfontein vindt u nog 2 andere geologische bezienswaardigheden, namelijk de Verbrande Berg en de ´orgelpijpen´.

Dag 8

Programma

Damaraland - Etosha N.P. (ontbijt). Vandaag gaat de reis richting het Etosha N.P. U verblijft in het mooi gelegen Toshari Lodge, 25 kilometer voor de ingang van het park, waar u in de bushgarden kunt genieten van de onvergetelijke ‘bush’ geluiden. 2 overnachtingen in het Toshari Lodge.

Dag 9

Programma

Etosha N.P. (ontbijt). Na het ontbijt kunt u per eigen huurauto het prachtige Etosha N.P. gaan verkennen. Een onvergetelijke ervaring! 

Dag 10

Programma

Etosha N.P. (ontbijt). U reist door het park van de zuidelijke ingang naar de oostelijke ingang. Onderweg kunt u van het wild en de natuur genieten. Overnachting in Onguma Etosha Aoba.

Dag 11

Programma

Etosha N.P. - Waterberg (ontbijt/diner). De reis gaat verder naar het Waterberg Plateaupark. Dit indrukwekkende Tafelmassief heeft een breedte van 20 km en een lengte van 50 km en ligt op een hoogte van 1900 meter. Vanaf uw accommodatie heeft u een spectaculair uitzicht. Overnachting in de Waterberg Wilderness Lodge.

Dag 12

Programma

Waterberg - Windhoek (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u terug naar Windhoek. Onderweg kunt u een stop maken in Okahandja. ’s Middags heeft u de gelegenheid om Windhoek te verkennen. Overnachting in de Elegant Guesthouse.

Dag 13

Programma

Windhoek (ontbijt). U levert uw huurauto in bij het depot van Europcar op de luchthaven. 

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, meet & greet op de luchthaven, autohuur Toyota Fortuner of gelijkwaardig met Max Cover van Europcar en een uitgebreide routebeschrijving.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, contractkosten voor de huurauto, extra bestuurder, brandstof huurauto, persoonlijke uitgaven en entreegelden.

Extra info:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Vertrek is dagelijks

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .