15-Daagse autotour Namibië Family Fun

Namibië biedt alles voor een gezinsreis. Laat uw kinderen kennismaken met de Afrikaanse dieren en de oneindige zandduinen. Wij hebben er bewust voor gekozen om in diverse accommodaties meerdere nachten te verblijven, zodat de reis comfortabel blijft voor de kinderen en hun ouders. Geniet tijdens deze reis met uw gezin van een onvergetelijk Afrika avontuur!

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Windhoek. Na aankomst op de luchthaven is de meet & greet neemt u uw huurauto van Europcar in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar de The Elegant Guesthouse. Overnachting in de The Elegant Guesthouse.

Dag 2

Programma

Windhoek- Kalahari Woestijn (ontbijt/diner). Na het ontbijt gaat de reis naar de Kalahari Woestijn. Onderweg kunt u genieten van de eindeloze, rood begroeide duinen die worden bewoond door diersoorten zoals oryx, zebra's, springbokken, struisvogels en vossen. Uw lodge ligt te midden van deze zandvlakte. Naast tamme oryx en springbok kunt u met de legendarische Bosjesmannen een woestijnwandeling maken (optioneel). 2 overnachtingen in Bagatelle Kalahari Game Lodge.

Dag 3

Programma

Kalahari Woestijn (ontbijt/diner). Dag ter vrije besteding in het duinlandschap van de Kalahari woestijn. U kunt relaxen bij het zwembad, genieten van de omgeving of deelnemen aan de activiteiten.

Dag 4

Programma

Kalahari Woestijn – Namib Desert (ontbijt). Na het ontbijt reist u verder naar de Namib Woestijn. Na een mooie rit bereikt u de lodge waar u de komende dagen verblijft. De lodge biedt sundowners, quadbiking en gamedrives. 2 overnachtingen in de The Elegant Desert Lodge.

Dag 5

Programma

Sossusvlei (ontbijt). Bezoek voor zonsopgang het ontzagwekkende deel van de Namib Naukluft N.P., waar de majestueuze duinen het landschap domineren. Dit is de grootste zandbak op aarde, en de kinderen zullen ongetwijfeld van vreugde gillen als ze de vele duinen op en af klauteren! Bezoek ook de Sesriem Canyon voor u terugkeert naar de Lodge. Geniet bij Solitaire van een kopje koffie en proef de beroemde appeltaart, naar verluidt de beste in Afrika!

Dag 6

Programma

Sossusvlei - Swakopmund (ontbijt). Na een spectaculaire zonsopgang, reist u naar Swakopmund. Uw hotel ligt dichtbij het strand en het stadscentrum. Aangekomen in Swakopmund, is de rest van de dag ter vrije besteding. Met palmbomen omzoomde straten en boulevards aan zee is Swakopmund een zeer populaire vakantiebestemming in Namibië. Voor de internationale gast is Swakopmund een bohemien mix van Duitse correctheid en van deze Afrikaanse tijd, relaxte houding met adrenaline-activiteiten, mistige ochtenden en woestijnhitte. 3 overnachtingen in Beach Hotel.

Dag 7

Programma

- 8: Swakopmund (ontbijt). Dagen ter vrije besteding. Zo kunt u een begeleide tour naar de duinen van Swakopmund boeken, waarbij u de woestijn gaat verkennen en op zoek gaat naar de kleine woestijnbewoners. Een andere aanrader is een boottocht vanuit Walvisbaai. U zult ervan genieten om de dolfijnen, pelikanen, flamingo’s en zeerobben van dichtbij te kunnen zien. In de middag kunt u naar het strand. Maar ook een bezoek aan het aquarium en het centrum van Swakopmund is de moeite waard.

Dag 9

Programma

Swakopmund – Erongo (ontbijt). Uw reis gaat verder naar de Erongo-regio. Onderweg kunt u het schilderachtige stadje Omaruru bezoeken met zijn bekende straatcafés, souvenirs, natuurlijke landschappen en de Winery Kristall Kellerei. De Guestfarm ligt midden in een bushlandschap aan de oevers van de Omaru Rivier. Ontspan bij het zwembad in de weelderige tuin of geniet van een gamedrive op zoek naar wildsoorten. Overnachting in de Klein Eden Guestfarm.

Dag 10

Programma

- 11: Erongo - Etosha (ontbijt). Na het ontbijt reist u noordwaarts naar het Etosha National Park. Dit park, ongeveer zo groot als Zwitserland, is een van de meest gewaardeerde bezittingen van Namibië en een echt juweel als het gaat om het bekijken van wild. Al in de middag kunt u wild kijken in het park en de verschillende waterdrinkplaatsen verkennen. 2 overnachtingen in het Etosha Safari Camp.

Dag 12

Programma

- 13: Etosha (ontbijt/diner). Etosha Park is een van de grootste en meest diverse wildernisgebieden van Afrika. Deze dag kunt u 114 verschillende diersoorten spotten die in dit park leven! Tijdens het heetste deel van de dag kunt u stoppen bij een van de drie resorts om te lunchen, en voor zonsondergang reist u naar de lodge, gelegen aan de oostelijke grens van de poort. Deze lodge belooft u onvergetelijke en leuke dagen. 2 overnachtingen in de Mushara Bush Camp.

Dag 14

Programma

Etosha - Greater Windhoek (ontbijt). Na het ontbijt reist u zuidwaarts langs Tsumeb, Otavi en Otjiwarongo richting het traditionele huis van de Herero rond de stad Okahandja. Hier kunt u genieten van een heerlijke wandeling door de natuur of relaxen aan het zwembad. In Okahandja kunt u een bezoek brengen aan de Kavango-markt voor houtsnijders op zoek gaan naar het perfecte souvenir om mee naar huis te nemen. Overnachting in Okapuka Ranch.

Dag 15

Programma

Windhoek (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u op uw gemak terug naar de luchthaven van Windhoek, alwaar u uw huurauto inlevert.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

meet & greet en uitgebreide routebeschrijving, genoemde overnachtingen met vermelde maaltijden, autohuur cat. U (Toyota Fortuner 4×4 Double Cab of gelijkwaardig) van Europcar met Max Cover verzekering en GPS.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, o.a. contractkosten voor de huurauto, brandstof huurauto, persoonlijke uitgaven en entreegelden.

Extra info:

U dient minimaal 35 dagen voor vertrek te boeken. Boekt u korter voor vertrek, dan vervalt de vroegboekkorting voor de huurauto en geldt er een kleine toeslag (op aanvraag).

Vertrek is dagelijks.

Een fantastische en gevarieerde rondreis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Johannesburg):

Een fantastische en gevarieerde rondreis! Om enkele hoogtepunten te noemen: de fietstocht Soweto met enthousiaste gids, de safari’s in de Nambiti Plains Private Game Lodge en het verblijf in Didima Resort. De service was uitstekend.

Familie Van Els Uden
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .