18-Daagse autotour sfeervol Zuid-Afrika

Voor deze autotour hebben we gekozen voor bijzondere en kleinschalige accommodaties op de mooiste locaties van Zuid-Afrika. U verblijft in sfeervolle accommodaties, waar persoonlijke aandacht prioriteit is. Natuurlijk kunt u deze reis naar uw eigen wensen aanpassen.

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kaapstad. Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad transfer naar uw hotel. 3 overnachtingen in het Cape Cadogan Boutique Hotel.

Dag 2

Programma

- 3: Kaapstad (ontbijt). Vandaag wordt uw huurauto cat. B van Europcar afgeleverd bij uw hotel. 2 dagen ter vrije besteding om de prachtige omgeving van Kaapstad te verkennen. Een bezoek aan het Kaapse schiereiland, de Tafelberg en Robbeneiland zijn een absolute must.

Dag 4

Programma

Kaapstad - Stellenbosch (ontbijt). Na het ontbijt gaat de reis naar het beroemde wijngebied. Verken het sfeervolle plaatsje Stellenbosch te voet en bezoek Oom Samie se Winkel. 2 overnachtingen in 107 Boutique Hotel Stellenbosch.

Dag 5

Programma

Stellenbosch (ontbijt). Vandaag kunt u een mooie tour door het Kaapse wijngebied maken. Breng een bezoek aan één van de vele wijnboerderijen en proef de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Een picknicklunch in de tuin van Bosch en Dal is zeker een aanrader!

Dag 6

Programma

Stellenbosch - Swellendam (ontbijt). U vervolgt uw reis naar het schilderachtige Lan Gebergte, waar u verblijft in een uniek gelegen gerenoveerde Kaaps-Hollandse boerderij. De kamers bevinden zich in de voormalige slavenvertrekken. Proef de heerlijke kazen van de kaasmakerij en breng een bezoek aan het historische plaatsje Swellendam. Overnachting in het Jan Harmsgat Country House.

Dag 7

Programma

Swellendam – Oudtshoorn (ontbijt). Via Route 62 rijdt u naar Oudtshoorn, de verenhoofdstad van Zuid-Afrika. 2 overnachtingen in de De Denne Country Guesthouse.

Dag 8

Programma

Oudtshoorn (ontbijt). Een aanrader voor vandaag is een bezoek aan de Cango Grotten en een struisvogelboerderij. Maar u kunt ook een tocht via de ontzagwekkende Swartbergpas maken naar Prince Albert. En via Meiringspoort en De Rust weer terug. Zeer aan te bevelen!

Dag 9

Programma

Oudtshoorn - Knysna (ontbijt). U vervolgt uw weg naar Knysna, prachtig gelegen aan een lagune. Knysna heeft een heerlijk winkelcentrum. Vanuit uw kamer kunt u genieten van het uitzicht op Knysna Heads. Overnachting in de Leisure Isle Lodge.

Dag 10

Programma

- 11: Oyster Bay (ontbijt). Via een prachtige weg langs het Tsitsikamma N.P. rijdt u naar Oyster Bay. De eigenaars van deze bijzondere accommodatie zijn Nederlanders. Uw verblijf ligt in een natuurgebied van 235 hectare groot. U kunt hier heerlijk wandelen op het 4 km lange strand. Ook mountainbiken, paardrijden of een excursie naar Jeffrey’s Bay behoren tot de mogelijkheden. 2 overnachtingen in Oyster Bay Lodge.

Dag 12

Programma

Oyster Bay - Port Elizabeth - Johannesburg -Pretoria (ontbijt). In Port Elizabeth, levert u op de luchthaven uw huurauto in voor uw vlucht naar Johannesburg. Daar haalt u opnieuw uw huurauto op en rijdt u naar Pretoria. Als de tijd het toestaat kunt u nog een bezoek brengen aan het Voortrekkersmonument, waar een belangrijk gedeelte van de Zuid-Afrikaanse geschiedenis is weergegeven. Overnachting in het Court Classique Suite Hotel.

Dag 13

Programma

Pretoria - Ohrigstad (ontbijt/diner). Vandaag rijdt u via een mooie route naar Ohrigstad. Hannah Lodge beschikt over een prachtig privé natuurreservaat met meer dan 8.000 malaria vrij hectare bushveld. Professioneel, vriendelijke en behulpzame service karakteriseert deze gezellige lodge.Wanneer u aankomt, zorgt het personeel ervoor dat u zich zo snel mogelijk op uw gemak voelt. 2 overnachtingen in de Hannah Lodge.

Dag 14

Programma

Ohrigstad (ontbijt/diner). Vandaag kunt u de beroemde Panoramaroute gaan verkennen. Geniet van adembenemend natuurschoon, zoals o.a. de Drie Rondavels, Blyde River Canyon, de Bourke Luck Potholes en het uitzichtpunt ‘God’s Window’.

Dag 15

Programma

- 16: Ohrigstad - Thornybush G.R. (volpension). U rijdt naar het Thornybush Game Reserve. Een dagindeling in het privé park is als volgt: vroeg in de morgen per open landrover en onder ervaren begeleiding op safari. Na de gamedrive kunt u genieten van een heerlijke brunch. Ontspan bij het zwembad en sta versteld van de mooie omgeving. ’s Middags gaat u wederom op safari, op zoek naar het vele wild. Beleef de Afrikaanse zonsondergang onder het genot van een drankje. Terug in de lodge gaat u genieten van een heerlijk diner onder de sterrenhemel. Uw verblijf in het privé park zal ongetwijfeld één van de hoogtepunten van uw reis zijn. 2 overnachtingen in de KwaMbili Game Lodge.

Dag 17

Programma

Thornybush G.R. – Hazyview (ontbijt). Vandaag vroeg op voor uw laatste gamedrive. Vervolgens gaat de reis naar Hazyview. U kunt vandaag de Panoramaroute verder gaan verkennen of per eigen huurauto een tocht door het Krugerpark maken. Overnachting in Perry’s Bridge Hollow.

Dag 18

Programma

Hazyview - Johannesburg (ontbijt). Helaas, alweer de laatste dag van deze bijzondere reis. Na het ontbijt rijdt u op uw gemak terug naar de luchthaven van Johannesburg.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, transfer en meet & greet bij aankomst, 18 dagen autohuur cat. B van Europcar met classic max verzekering, safari´s in KwaMbili Game Lodge en Thornybush Levy’s.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, entreegelden, contract-, aflever- en one way kosten huurauto, drankjes en persoonlijke uitgaven.

Vertrek is dagelijks.

 

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .