19-Daagse autotour wonderlijk Zuid-Afrika

Tijdens deze fantastische en zeer aantrekkelijk geprijsde autotour gaat u de hoogtepunten van Zuid-Afrika verkennen. U brengt een bezoek aan Pretoria en Hazyview, verkent de prachtige provincie Mpumalanga en u rijdt door het mooie eSwatini (voormalig Swaziland), kunt schitterende wandeltochten maken in de Drakensbergen en u rijdt naar de moederstad van Zuid-Afrika, Kaapstad. Een onvergetelijk avontuur!

 

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Johannesburg – Pretoria (ontbijt). Op de luchthaven van Johannesburg wordt u opgewacht en volgt de privétransfer naar het hotel Court Classique Hotel. 2 overnachtingen in Court Classique Hotel.

Dag 2

Programma

Pretoria (ontbijt). Op een afgesproken tijd wordt uw huurauto bij het hotel afgeleverd. Dag ter vrije besteding om de bezienswaardigheden van Pretoria te bewonderen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het indrukwekkende Voortrekkersmonument en het Paul Krugerhuis. Een fotostop bij de Uniegebouwen is een must. Maar ook een begeleide excursie naar een township of een bezoek aan Lesedi, waar u meer leert over de diverse Zuid-Afrikaanse stammen, behoort tot de mogelijkheden.

Dag 3

Programma

Pretoria – Hazyview (ontbijt). Via een mooie route rijdt u naar Hazyview. 3 overnachtingen in Gecko Lodge.

Dag 4

Programma

-5: Hazyview (ontbijt). Deze dagen kunt u de prachtige Panorama Route gaan verkennen: de Blyde River Canyon en de Drie Rondavels, God’s Window, Pilgrims Rest, de Bourke’s Luck Potholes en de diverse mooie watervallen. Ook een bezoek aan het bekende Krugerpark mag natuurlijk niet ontbreken! Ga per eigen auto op zoek naar het vele wild. Ook een georganiseerde safaritocht behoort tot de mogelijkheden (optioneel).

Dag 6

Programma

Hazyview – Eswatini (ontbijt). U rijdt naar het Koninkrijk Eswatini (voormalig Swaziland). Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de glasblazerij en een lokale markt. Mlilwane Wildlife Sanctuary is het oudste reservaat van Swaziland. In dit park komen geen roofdieren voor, dus u kunt veilig een natuurwandeling gaan maken om de ‘Nature Trail’ te gaan verkennen en zo de schoonheid van dit landschap ontdekken. Overnachting in het Mlilwane Beehives Village.

Dag 7

Programma

-8: Eswatini – St. Lucia (ontbijt). U vervolgt uw reis naar St. Lucia. U kunt hier een boottocht op het St. Lucia Meer maken of per eigen auto op safari gaan in het prachtige Hluhluwe National Park, bekend om zijn populatie witte en zwarte neushoorns. 2 overnachtingen in de Ndiza Lodge.

Dag 9

Programma

-10: St. Lucia – Drakensbergen (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u naar de indrukwekkende Drakensbergen. De volgende dag kunt u een schitterende wandeltocht maken en genieten van deze magische omgeving of u kunt heerlijk relaxen bij uw accommodatie. 2 overnachtingen in Cathkin Cottage.

Dag 11

Programma

Drakensbergen – Bloemfontein (ontbijt). Via het bijzondere Golden Gate N.P. vervolgt u uw reis door het schitterende Zuid-Afrika. Overnachting in de Oude Kraal Country Estate.

Dag 12

Programma

Bloemfontein- Graaff Reinet (ontbijt). Vandaag rijdt u verder naar Graaff Reinet, ook wel de ‘Parel van de Karoo’ genoemd. Graaff Reinet is vooral bekend vanwege zijn vele prachtige gerestaureerde gebouwen. In totaal zijn er 220 gebouwen tot Nationaal Monument verklaard. Overnachtingen in Drostdy Hotel

Dag 13

Programma

- 14: Graaff Reinet – Knysna (ontbijt). U verlaat Graaff Reinet en u rijdt naar de kust naar Knysna. In Knysna kunt u een boottocht op de lagune maken en een bezoek brengen aan de Knysna Heads. Maar dit plaatsje beschikt tevens over een heerlijk winkelcentrum. 2 overnachtingen in Overmeer Guesthouse.

Dag 15

Programma

Knysna – Oudtshoorn (ontbijt). Na het ontbijt gaat de reis naar de Verenhoofdstad van Zuid-Afrika, Oudtshoorn. Uiteraard kunt u een bezoek brengen aan één van de struisvogelboerderijen. Maar ook de kalksteengrotten van de Cango grotten en de krokodillenfarm zijn de moeite waard. Overnachting in Hlangana Lodge.

Dag 16

Programma

Oudtshoorn – Stellenbosch (ontbijt). Via de Kleine Karoo, ‘Land van Dorst’, gaat de reis verder naar het historische plaatsje Stellenbosch. Verken het beroemde wijngebied van de Kaap en proef de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Overnachting in Rivierbos Guest House.

Dag 17

Programma

-18: Stellenbosch – Kaapstad (ontbijt). Vandaag verlaat u het wijngebied en rijdt naar Kaapstad Kaapstad biedt vele mogelijkheden: u kunt o.a. een bezoek brengen aan de Tafelberg, Robbeneiland, het Victoria & Alfred Waterfront, de botanische stad Kirstenbosch. 2 overnachtingen in Maartens Guesthouse.

Dag 19

Programma

Kaapstad (ontbijt). Vandaag levert u uw huurauto in op de luchthaven van Kaapstad. Einde van een zeer bijzondere reis…

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Privé transfer van Johannesburg airport naar hotel, genoemde overnachtingen, dagelijks ontbijt en autohuur cat. B (VW Polo Vivo of gelijkwaardig) van Europcar met classic max verzekering.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, afleveringskosten huurauto, one way- en contractkosten voor de huurauto, brandstof huurauto, entreegelden en persoonlijke uitgaven

Extra info:

U kunt na de Drakensbergen ook een nacht in Durban verblijven, vliegen naar Port Elizabeth, een nacht in Addo N.P. verblijven en dan naar Knysna rijden. Toeslag op aanvraag.

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Vertrek is dagelijks.

 

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .