23-Daags kampeeravontuur Namibië per 4WD met daktent

Beleef Namibië op avontuurlijke wijze, geniet van de sterrenhemel bij uw kampvuur, bereid uw eigen Afrikaanse maaltijd en ervaar het leven in de natuur van Namibië. Tijdens deze autorondreis per 4WD met daktent en overnachtingen op vooraf gereserveerde campings bezoekt u de hoogtepunten van Namibië, zoals de Kalahari Woestijn, Fish River Canyon, Oranje Rivier, Lüderitz, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Epupa Falls, Etosha N.P en Waterberg Plateau Park.

 

 

Vertrekperiodes & prijzen

Vanaf per persoonprijs: €1.610
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Windhoek. Op de luchthaven wordt u opgewacht en naar het depot van Britz gebracht, waar u uw volledig ingerichte 4x4 kampeer auto ophaalt. Vervolgens rijdt u naar Windhoek. Hier heeft u de tijd om inkopen te doen voor de komende dagen. Overnachting in Windhoek Gardens Boutique Hotel.

Dag 2

Programma

Windhoek – Kalahari (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u richting de Kalahari Woestijn. Uw camping is gelegen in een privé-wildreservaat, nabij een druk bezochte drinkplaats waar o.a. oryx, springbokken en zebra’s komen drinken. In de namiddag kunt u een natuurrit maken (optioneel). Overnachting op de Bagatelle Kalahari Camping.

Dag 3

Programma

Kalahari - Fish River Canyon. Vandaag rijdt u via eindeloze rotsachtige vlaktes naar het Quiver Tree Forest. In dit gebied vindt u meer dan 250 soorten aloë's. Vervolgens gaat u naar de Fish River Canyon, één van de zeldzame natuurwonderen van de wereld. 2 overnachtingen op de Canyon Roadhouse Camping.

Dag 4

Programma

Fish River Canyon. Vandaag bent u in de gelegenheid om deze schitterende Canyon te verkennen.

Dag 5

Programma

Fish River Canyon – Lüderitz. Vandaag gaat de reis langs de Naute Dam. Aanrader is een bezoek aan de Naute Kristal Distillery. Verder langs de steile Namibische helling en via de Succulent Karoo naar de kustplaats Lüderitz. Onderweg kunt u stoppen bij Garub om te proberen enkele van de unieke Namib-woestijnpaarden te vinden die in de woestijn overleven dankzij hun verworven aanpassingen. Overnachting in Kratzplatz Pension.

Dag 6

Programma

- 7: Lüderitz – Namib Woestijn (ontbijt). Voordat u doorgaat naar de zuidelijke Namib-woestijn, is een bezoek aan Kolmanskuppe, net buiten Lüderitz, zeer de moeite waard voor iedereen die terug in de tijd wil reizen naar een uniek overblijfsel van een bruisende diamantstad die hier van 1908 tot 1950 bloeide. naar het noorden ligt uw volgende stop in een meer eenzaam woestijnlandschap langs de voet van het prachtige Tiras-gebergte en de schilderachtige D707-route. 2 overnachtingen op de Little Hunters Rest Camping.

Dag 8

Programma

Namib Woestijn – Sossusvlei. Vandaag rijdt u naar Sesriem, de uitvalsbasis voor de hoogste zandduinen ter wereld van Sossusvlei en de Sesriem Canyon. 2 overnachtingen op de Sesriem Camping of de Sossus Oasis Camping .

Dag 9

Programma

Sossusvlei. Vroeg in de morgen kunt u het meest genieten van het kleurenspektakel van Sossusvlei. Beklim één van de hoge duinen, bezoek Death Vlei en maak een wandeling door de Sesriem Canyon.

Dag 10

Programma

Sossusvlei – Swakopmund. Via de prachtige en ruige Gaub en Kuiseb Pas gaat u naar Swakopmund. Een bezoek aan de Welwitschia Vlakte en het maanlandschap is een must (vergeet niet in Sossus uw permit te regelen). 2 overnachtingen in de Orange House.

Dag 11

Programma

Swakopmund (ontbijt). Dag om Swakopmund te verkennen, een idyllische stadje dat tussen de Namib Desert en de Atlantische Oceaan ligt. Er zijn hier een aantal unieke en leuke activiteiten zoals rondvluchten, dolfijn boottochten, quadbiken, duinboarding, parachutespringen en windsurfen.

Dag 12

Programma

Swakopmund – Damaraland (ontbijt). U rijdt vandaag naar Damaraland, één van de meest geologisch diverse gebieden van Namibië en tevens het thuis van o.a. neushoorns, woestijnolifanten en giraffen. Bezoek in de namiddag de Verbrande Berg en de Orgelpijpen. Overnachting op de Madisa Camping.

Dag 13

Programma

Damaraland - Kaokoveld. Begin de dag met een excursie naar Twyfelfontein, waar u meer dan 2500 rotstekeningen vindt. Reis verder naar Kaokoland, een groot stuk ongerepte wildernis. Dit is ook de thuisbasis van de Himba stam. Uw kamp is gelegen langs een droge rivierbedding, die wordt bewoond door een scala aan dieren, zoals de kudu en de duiker. 2 overnachtingen op de Khowarib Schlucht Camping.

Dag 14

Programma

Kaokoveld. Deze dag brengt u door in deze prachtige omgeving.

Dag 15

Programma

Kaokaveld - Epupa Falls. Na een schitterende zonsopgang rijdt u verder door de mopane savanne, waar enorme baobab bomen staan. U zult verbaasd zijn om dit waterrijke gebied aan te treffen in dit dorre landschap. 2 overnachtingen op de Epupa Camping.

Dag 16

Programma

Epupa Falls. U kunt vandaag deelnemen aan diverse optionele activiteiten, zoals het bezoeken van een traditioneel Himba dorp en mooie wandelingen maken door dit gebied wat bekend staat om het rijke vogelleven. 

Dag 17

Programma

Epupa Falls – Opuwo. Vanmorgen reist u zuidwaarts naar de hoofdstad van de Himbas - Opuwo. Onderweg kunt u Himba-mensen tegenkomen die op zoek zijn naar betere begrazing voor hun vee en naar diersoorten zoals springbok, kudu, oryx en bavianen. Vlak voordat u Opuwo bereikt, kunt u stoppen bij een levend museum van de Himbas en deze traditionele en unieke cultuur ervaren. Overnachting in Opuwo Country Lodge Camping.

Dag 18

Programma

Opuwo - Etosha N.P. U rijdt vandaag naar het Etosha National Park, het beroemdste wildpark van Namibië. U kunt met eigen huurauto op zoek gaan naar het vele wild. Weer een hoogtepunt van uw reis! Overnachting op NWR Etosha - Olifantsrus Camping.

Dag 19

Programma

- 20: Etosha National Park. Deze dagen staat helemaal in het teken van safari. U kunt op zoek gaan naar wild en u zult zeker genieten van deze bijzondere omgeving. 2 overnachtingen op een NWR Etosha Camping.

Dag 21

Programma

Etosha N.P. - Waterberg Plateau Park. Via Lake Otjikoto rijdt u naar Waterberg, één van de mooiste locaties in Namibië en perfect voor prachtige wandelingen. Overnachting op de Waterberg Camping.

Dag 22

Programma

Waterberg - Windhoek. Geniet in de vroege ochtend van een wandeling langs één van de schilderachtige bergpaden, voordat u vertrekt naar Windhoek. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de markt in Okahandja. Overnachting in Windhoek Gardens Boutique Hotel.

Dag 23

Programma

Windhoek (ontbijt). Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inclusief:

Genoemde overnachtingen in een pension, genoemde maaltijden, vooraf gereserveerde campingplaatsen, 22 dagen huurauto Britz type MSE met daktent, 4×4 Nissan Single Cab of gelijkwaardig met standaardverzekering.

Exclusief:

Vluchten, drankjes, overige maaltijden, fooien, optionele excursies, contractkosten en eventuele all inclusive verzekering voor de huurauto, brandstof huurauto, parkfees en persoonlijke uitgaven..

Opmerking:

De vermelde bezienswaardigheden en excursies zijn suggesties en niet bij de prijs inbegrepen. Tegen een toeslag kan een ander voertuig geboekt worden. Boek echter ruim op tijd!

Vertrek:

Dagelijks

 

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.