3-Daagse Tok Tokkie Wandel Trail

Het unieke van de Tok Tokkie Trail is dat u zo veel verschillende aspecten van de geweldige Namibische woestijn ervaart – van bergachtig landschap tot zandduinen en eindeloze grasvlakten. Naast de fantastische landschappen is er een enorme diversiteit aan wilde dieren; kuddes oryx en springbokken. De woestijn herbergt grote en kleine wonderen die u alleen te voet kunt ontdekken.

 

 

 

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

NamibRand Nature Reserve (diner). Bij aankomst in het Tok Tokkie Farmhouse (gelegen ca. 2 uur ten zuiden van Sesriem), maakt u om 14.00 uur kennis met uw gids. Uw bagage wordt naar de overnachtingplaats gebracht. Een korte, maar prachtige rit brengt u naar het startpunt van de wandeltocht. Vervolgens wandelt u in 1-2 uur naar uw kamp in de woestijn. Het eerste kamp ligt in de serene natuurlijke omgeving van het NamibRand Nature Reserve. Geniet met een drankje van de zonsondergang, gevolgd door een heerlijk 3-gangendiner en voel de overweldigende schoonheid van de woestijn. 2 overnachtingen onder de sterrenhemel in de woestijn.

Dag 2

Programma

Wandeldag (volpension). U ontbijt voor zonsopkomst om in de koelte van de ochtend te vertrekken (wandeltocht ca. 4 – 4,5 uur). Het hoogtepunt van deze wandeling is het adembenemende uitzicht op de duinen en vlakten. Met een beetje geluk (en de getrainde ogen van de gids) spot u een aantal speciale bewoners van de woestijn. Rond het middaguur maakt u een stop voor lunch en siësta, voordat u in de namiddag verder wandelt naar het kamp (wandeltocht ca. 2 – 2,5 uur). De wandeling voert ons door eindeloze duinlandschappen met op de achtergrond het fabelachtige berglandschap. U zult versteld staan over de schitterende kleuren als de zon ondergaat!

Dag 3

Programma

NamibRand Nature Reserve (ontbijt). U wordt kort voor zonsopkomst wakker in het zachte licht. Een wandeling van ca. 3 tot 3,5 uur brengt u door het golvende duinlandschap weer naar het Tok Tokkie Farmhouse, waar u rond 11.30 uur arriveert. Als er tijd voor is, bezoekt u het Namib Desert Environmental Education Trust. Dit is een non-profit organisatie die de inwoners van Namibië wil leren om verantwoordelijk met het milieu om te gaan.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

2 overnachtingen in de open lucht (inclusief comfortabele stretchbedden, longdrop toilet, mobile douche en een wasbakje, vermelde maaltijden, service van een Engelstalige gids en ‘back-up crew’, koffie/thee/fris/bier/wijn in het kamp en entreegelden.

Exclusief:

Vluchten, vervoer naar Tok Tokkie Farmhouse, overige maaltijden, overige drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Rugzakje voor persoonlijke spullen en lunchpakket. Overige bagage voor de overnachtingen wordt per auto vervoerd. Bagage die u niet nodig heeft kunt u achterlaten in het Tok Tokkie Farmhouse.

De gids behoudt het recht voor om de trail in omgekeerde volgorde te wandelen. De maanden van april tot oktober zijn zeer geschikt voor deze wandeltocht.

Aantal deelnemers: minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. Minimum leeftijd is 8 jaar.

Vertrekdata:

Dagelijks (december-februari niet mogelijk i.v.m. warmte).

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .