4-Daagse Safari naar Amboseli, Tsavo en Taita Hills

Geniet tijdens of voorafgaand aan uw strandvakantie in Mombasa van een indrukwekkende safari naar Amboseli N.P, Tsavo N.P. en het Taita Hills Game Sanctuary. Maak kennis met het spectaculaire wildleven van Kenia, geniet van de onvergetelijke ‘sundowners’ en aanschouw de magnifieke top van beroemde Kilimanjaro, ook wel ‘dak van Afrika’ genoemd.

 

 

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Mombasa – Tsavo East N.P. (lunch/diner). ‘s Ochtends vroeg wordt u bij uw strandhotel opgehaald en gaat de reis het Tsavo East N.P. Hier vindt u de rode olifanten, maar uiteraard ziet u er ook vele andere wilde dieren. Na de lunch is er tijd om te relaxen en daarna gaat u op safari en kunt u genieten van het ondergaan van de zon. Overnachting in de Ashnil Aruba Lodge.

Dag 2

Programma

Tsavo East N.P. – Amboseli N.P. (volpension). Na een vroeg ontbijt rijdt u via enkele Afrikaanse dorpjes naar het indrukwekkende Amboseli N.P. U gebruikt de lunch in de lodge, waarna u tijd heeft om te relaxen en een duik in het heerlijke zwembad te nemen. ’s Middags gaat u op safari op zoek naar het vele wild met op de achtergrond de magnifieke Kilimanjaro. Overnachting in het Amboseli Sentrim Camp of gelijkwaardig.

Dag 3

Programma

Amboseli N.P. – Taita Hills G.S. (volpension). Na een vroege gamedrive en uitstekende ontbijt vertrekt u oostwaarts richting Taita Hills Game Sanctuary. U komt hier op tijd aan voor de lunch. In de middag maakt u een gamedrive in het Sanctuary. Na het diner maakt u wederom een gamedrive: u ziet dan de bijzondere nachtdieren in hun natuurlijke omgeving. Overnachting in Sarova Saltlick Lodge.

Dag 4

Programma

Taita Hills G.S. – Mombasa (ontbijt/lunch). Na het vroege ontbijt maakt u nog een gamedrive in Taita Hills Sanctuary. Na de lunch gaat de reis terug naar uw strandhotel. U komt hier aan het eind van de middag aan.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 7-persoons 4×4 safarivoertuig met pop-up dak en gegarandeerde raamplaats, Engelssprekende gids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Vertrek op woensdag, vrijdag en zondag

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

 

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .