5-Daagse safari van Nairobi naar Mombasa

Geniet tijdens of voorafgaand aan uw strandvakantie in Mombasa van een indrukwekkende safari naar Amboseli N.P, Tsavo N.P. en het Taita Hills Game Sanctuary. Maak kennis met het spectaculaire wildleven van Kenia, geniet van de onvergetelijke ‘sundowners’ en aanschouw de magnifieke top van beroemde Kilimanjaro, ook wel ‘dak van Afrika’ genoemd.

 

Vertrekperiodes & prijzen

Vanaf per persoonprijs: € 1.225
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Nairobi. Transfer naar uw hotel in Nairobi. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u Nairobi verkennen, een excursie maken naar het Giraffe Center of een bezoek brengen aan het Elephant Sanctuary. Overnachting in het Eka Hotel.

Dag 2

Programma

Nairobi – Amboseli N.P. (volpension). Na een ontspannen het ontbijt rijdt u naar het Amboseli N.P. Onderweg geniet u van een picknicklunch. Onderweg naar uw accommodatie nabij het Amboselie N.P. kunt u genieten van het wild dat u ziet. Overnachting in Amboseli Serena Safari Lodge.

Dag 3

Programma

Amboseli N.P. – Tsavo West N.P. (volpension). Na de ochtendsafari kunt u heerlijk ontspannen. Na de lunch in de lodge gaat u weer op pad. U rijdt langs de spectaculaire Shetani lavavelden naar het Tsavo National Park. Onderweg naar de lodge kunt u al genieten van het wild. Overnachting in Kilaguni Serena Safari Lodge.

Dag 4

Programma

Tsavo West N.P. - Taita Hills G.S. (volpension). Tijdens de ochtendsafari brengt u een bezoek aan de Mzima bronnen. U gebruikt de lunch in de Lodge. Vervolgens gaat u naar Taita Hills Game Sanctuary. De middag is ter vrije besteding. U kunt het wild zien dat komt drinken bij de waterplaats. Overnachting in Salt Lick Safari Lodge.

Dag 5

Programma

Taita Hills G.S. – Mombasa (ontbijt/lunch). Geniet na het ontbijt van een laatste safari in het mooie Taita Hills Sanctuary. De lunch gebruikt u in de Taita Hills Safari Lodge. Na de lunch vertrekt u naar Mombasa. In de namiddag arriveert u bij uw strandhotel.

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 7-persoons 4×4 safarivoertuig met pop-up dak en gegarandeerde raamplaats, Engelssprekende gids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Vertrek op woensdag

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Het was een onvergetelijke reis!

Privé rondreis Madagascar:

Het was een onvergetelijke reis! We hadden een super gids en een hele fijne chauffeur. Over de accommodaties waren we zeer tevreden, Le Grenat vonden we het minst. Tsara camp was helemaal geweldig. Bij Ifaty hebben we een boottocht gemaakt met een motorboot en diverse walvissen gezien. Madagascar is echt een prachtig land, schitterende natuur en hele vriendelijke mensen! Bedankt voor het regelen van deze prachtige reis.

Familie Schotman Maasdam
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .