6-Daags safari avontuur Zambia / South Luangwa

Deze 6-daagse safarireis is ideaal voor de reizigers die slechts beperkte tijd hebben en toch graag de unieke belevenis van een safari willen ervaren of voor degene die een rondreis spectaculair willen afsluiten met deze unieke safari. De reis is ook heel goed te combineren met Malawi.

prijscategorie: €€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Lilongwe – Mfuwe (diner). Vandaag vliegt u van Lilongwe naar Mfuwe. Na aankomst wordt u opgewacht door de chauffeur en wordt u naar uw lodge gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd kunt u deelnemen aan de middag safari die om 15.30 uur vertrekt vanaf de lodge. South Luangwa National Park staat bekend als een van de beste parken van Afrika. De wildconcentraties rond de Luangwa Rivier en haar lagunes zijn dan ook fenomenaal. Al het leven in de Luangwa Valley is afhankelijk van de rivier en haar zijrivieren die ontstaan in de afgelegen heuvels in het noordoosten van Zambia. De Luangwa Valley is sinds 1972 een nationaal park en heeft een oppervlakte van maar liefst 9050 vierkante kilometer. Het park vormt het leefgebied van 60 diersoorten en meer dan 400 vogelsoorten. In het droge seizoen concentreert het wild zich met name rond de rivierbedding en enkele waterholes in het park. 2 overnachtingen in Kafunta River Lodge.

Dag 2

Programma

Kafunta River Lodge (volpension). Na een vroeg ontbijt vertrekt u voor de ochtendgamedrive. U bent rond de lunch terug in de lodge, ontspan bij het zwembad, boek een spabehandeling of geniet van een siësta op uw uitkijkplatform voordat u geniet van de afternoontea. De game drive in de middag vertrekt om 15.30 uur en u keert terug om 19.30 uur voor het diner.

Dag 3

Programma

Kafunta River Lodge - Three Rivers Camp (volpension). Na de laatste safari en lunch is de 2 uur durende transfer naar Three Rivers Camp. Na aankomst kunt u ervoor kiezen om een gamedrive te gaan maken of om te gaan genieten van de zonsondergang vanaf uw eigen viewing deck op de kamer. U verblijft 2 nachten in Three Rivers Camp.

Dag 4

Programma

Three Rivers Camp (volpension). Deze dag brengt u door in dit prachtige park. ’s Morgens vroeg op om de natuur en de dieren te zien ontwaken en na de koffie en thee wederom op safari. Three Rivers Camp is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Luangwa, Kapmba en Lusangazi. Een van de hoogtepunten van dit camp is het verhoogde platform waarover iedere tent beschikt. Het camp is gespecialiseerd in wandelsafari’s langs de rivieroevers, wat u de mogelijkheid biedt om uw ontmoeting met het wild op een hele andere manier te ervaren.

Dag 5

Programma

Three Rivers Camp - Kafunta River Lodge (volpension). Vandaag volgt de transfer naar Mfuwe. Afhankelijk van de aankomsttijd kunt u deelnemen aan de middag safari. 1 overnachting in Kafunta River Lodge.

Dag 6

Programma

Mfuwe – Lilongwe (ontbijt). Afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht, kunt u nog een morning gamedrive maken voordat u vertrekt naar de luchthaven van Mfuwe. De chauffeur brengt u vervolgens naar de luchthaven, met een optionele stop bij de ambachtswinkel van Project Luangwa of Tribal Textiles (vooraf te reserveren).

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Vertrekdagen:

Maandag en zaterdag.

Inclusief:

Transfers, overnachtingen met vermelde maaltijden, entreegelden nationale parken, service Engelssprekende chauffeur en safari’s per open 4×4 voertuig volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Internationale vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven, vertrekbelasting (USD 40,- per persoon, ter plaatse te voldoen) en visumkosten.

Extra info:

max. 15 kg per persoon in een zachte reistas.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .