7-Daagse Fly-In Safari het beste van Namibië

Combineer op comfortabele wijze drie unieke gebieden van Namibië en verblijf in luxueuze lodges op bijzondere locaties. Tijdens deze reis overbrugt u de lange afstanden aangenaam per propellervliegtuig en ervaart u de eindeloze horizon en de contrasten van Namibië ook vanuit de lucht. Zo combineert u het imponerende duinengebied van de Sossusvlei, het onvergetelijke landschap in Damaraland en het wildrijke Etosha N.P. met elkaar. En dat alles binnen een week! Een ware droombelevenis!

 

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Windhoek - Sossusvlei (lunch/diner). U vliegt van de luchthaven van Windhoek naar de Geluk Airstrip nabij uw lodge. In de namiddag kunt u deelnemen aan één van de activiteiten, zoals een wandeling of een rit over het eigen terrein. Het terrein is 37.000 ha groot en ligt dichtbij het Namib Naukluft Park. Er zijn slechts 11 prachtige villas’s, ieder gebouwd op een houten platform met geweldig uitzicht over de fascinerende duinenwereld. De kamers hebben airconditioning, een badkamer met binnen- en buitendouche, een veranda met ‘plunge pool’ en ligbedden en op het dak beschikt u over een ‘skybed’ om romantisch te genieten van de adembenemende sterrenhemel. Het elegante hoofdgedeelte heeft een eetgedeelte, bar, lounge, bibliotheek, wijnkelder en een zwembad. 2 overnachtingen in Little Kulala.

Dag 2

Programma

Sossusvlei (volpension). Vandaag vroeg op voor een bezoek aan de wereldberoemde Sossusvlei. In de vroege ochtend komen de betoverende kleuren van de duinen het best tot hun recht. De oranje duinen tekenen zich duidelijk af tegen de helblauwe hemel. U heeft de gelegenheid om één van de bekendste duinen, Dune 45 of Big Daddy, te beklimmen. Verder brengt u een bezoek aan Death Vlei. Een brunch gebruikt u tussen de duinen. Hierna vertrekt u weer naar de lodge. In de namiddag is er gelegenheid om een begeleide rondrit te maken. U kunt (optioneel) een spectaculaire ballonvaart maken over het indrukwekkende duinenlandschap

Dag 3

Programma

Sossusvlei - Damaraland (volpension). U vliegt over de fascinerende duinen en via Swakopmund naar uw volgende kamp. Als het weer gunstig is kunt u zien hoe de duinen en de Atlantische oceaan elkaar ontmoeten. ’s Middags maakt u een begeleide safari. Het afgelegen Desert Rhino Camp ligt in een rotsachtige schilderachtige omgeving. Het kamp heeft een samenwerking met het Save the Rhino Trust, die de zeldzame zwarte neushoorns behoeden voor het uitsterven. Er zijn 8 ruime Meru-tenten, gebouwd op een houten platform met een eigen badkamer en veranda met mooi uitzicht. Vanuit het hoofdgedeelte heeft u een ononderbroken uitzicht op het woestijnlandschap met de bergen op de achtergrond. 2 overnachtingen in het Desert Rhino Camp.

Dag 4

Programma

Damaraland (volpension). Deze dag brengt u door in dit spectaculaire landschap. De activiteiten van het kamp bestaan uit het opsporen van neushoorns (zowel te voet als per voertuig), een dagexcursie met picknicklunch, observeren van vogels of een rondrit na zonsondergang, waarbij u veel kunt leren over de bijzondere ecologie in dit onherbergzame gebied. De dieren die u hier tegen kunt komen zijn o.a. de woestijnolifant, neushoorns, giraffen, gemsbokken, bergzebra’s, luipaarden, cheeta’s en hyena’s.

Dag 5

Programma

Damaraland - Etosha N.P. (volpension). Vandaag vliegt u naar het Ongava Private Game Reserve. In de namiddag gaat u per open landrover en onder ervaren begeleiding op safari. Het sfeervolle Ongava Tented Camp ligt in een privéconsessie van 30.000 ha, grenzend aan het Etosha N.P. U vindt hier veel diersoorten, zoals o.a. leeuwen, cheeta’s, gnoes en waterbokken. Het kamp heeft 8 grote Meru-tenten met een binnen- en buitendouche en een privéveranda. In het hoofdgedeelte heeft u uitzicht op een waterdrinkplaats. Hier kunt u heerlijk met een drankje het wild observeren. 2 overnachtingen in het Ongava Tented Camp.

Dag 6

Programma

Etosha N.P. (volpension). Deze dag staat in het teken van safari’s. U gaat met een ervaren ranger op safari in het nabijgelegen Etosha N.P. In uw kamp kunt u ook nog een avondsafari maken of een begeleide wandeling. Uw verblijf in het Ongava Tented Camp zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u maken.

Dag 7

Programma

Etosha N.P. - Windhoek (ontbijt). U vliegt vandaag terug naar Windhoek, waar deze indrukwekkende reis eindigt.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Vluchten per klein vliegtuig tussen de kampen en Windhoek volgens het programma, 6 overnachtingen, alle maaltijden, lokale drankjes, 2 activiteiten per dag en entreegelden.

Exclusief:

Overige drankjes, fooien, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Extra info:

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in zachte reistassen, fototas en handbagage.

Het kan zijn dat er tijdens de vluchten een tussenstop wordt gemaakt.

Afwijkende aanbetalings- en annuleringsvoorwaarden: vraag naar de voorwaarden

Dagelijks vertrek.

 

 

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .