7-Daags kampeeravontuur Tanzania

Beleef een safari door Tanzania in zijn meest pure vorm: kamperen! Onder ervaren begeleiding van een Engelssprekende gids/chauffeur reist u door de schitterende nationale parken van Noord-Tanzania, overnacht u in koepeltenten midden in de ‘bush’ en geniet u van een heerlijk diner onder de Afrikaanse sterrenhemel met alleen de Afrikaanse dierengeluiden om u heen.

prijscategorie: €

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Arusha. Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro transfer naar uw hotel in Arusha. Overnachting in het Four Points by Sheraton Arusha.

Dag 2

Programma

Arusha - Lake Manyara N.P. (volpension). Na het ontbijt vertrekt u naar het Lake Manyara N.P. Na een picknicklunch gaat u op safari in het park, op zoek naar nijlpaarden, apen, boomklimmende leeuwen, flamingo’s en andere vogelsoorten. Overnachting op een campsite nabij Lake Manyara.

Dag 3

Programma

Lake Manyara N.P. - Serengeti N.P. (volpension). De reis gaat verder naar het beroemde Serengeti N.P. Hier geniet u van een heerlijke picknicklunch en maakt u ’s middags een safari over de eindeloze vlakten op zoek naar de enorme kuddes wildebeesten, zebra’s en gazelles of een troep leeuwen die lekker ligt te luieren in de schaduw. 2 overnachtingen op een campsite in de Serengeti.

Dag 4

Programma

Serengeti N.P. (volpension). Deze dag staat in het teken van onvergetelijke safari’s in de Serengeti. Ervaar zelf waarom de Masai de Serengeti ‘eindeloze vlakte’ noemen en leer veel over het dierenleven van uw ervaren gids/chauffeur. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Dag 5

Programma

Serengeti N.P. – Ngorongoro Krater (volpension). Vandaag reist u naar Ngorongoro Conservation Area. Onderweg geniet u van een picknicklunch. 2 overnachtingen op een campsite op de rand van de Ngorongoro Krater.

Dag 6

Programma

Ngorongoro Krater (volpension). In de ochtend daalt u af in de krater om het vele wild hier te observeren. De afdaling met zijn schitterende uitzichten is al spectaculair om te beleven en op de bodem van de krater leven duizenden wilde dieren van een grote verscheidenheid. Zeldzame neushoorns kunnen hier nog het best beschermd worden vanwege de omringende kraterwand die een permanente bewaking mogelijk maakt. De krater is een lust voor het fotografisch oog. De krater overtreft met zijn doorsnede van 22 km alle vulkanen. De picknicklunch nuttigt u in de krater.

Dag 7

Programma

Ngorongoro Krater – Arusha (ontbijt). Na het ontbijt keert u terug naar Arusha Town, waar u rond lunchtijd zult arriveren. Einde van bijzondere reis.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

overnachtingen in een 2-persoons koepeltent met gezamenlijke badkamerfaciliteiten op de campsite, genoemde maaltijden, transfer bij aankomst per minibus, vervoer per 5-persoons safari 4×4 voertuig, service Engelstalige gids/chauffeur, entreegelden nationale parken, safari’s volgens het  reisprogramma en gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee).

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, handdoeken en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2, max. 5 personen.

U dienst zelf handdoeken mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Vertrekdata:

Op aanvraag

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .