8-Daagse groepsreis parels van Tanzania

U gaat tijdens deze reis op zoek naar de parels van Tanzania. Een paar van die parels zijn de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongoro krater (UNESCO werelderfgoed). Ook mag een bezoek aan het Manyara N.P. en het Tarangire N.P. op deze bijzondere reis niet ontbreken. U kunt kiezen uit 2 categorieën accommodaties. Deze reis kunt u ook maken als privéreis, vraag naar de mogelijkheden.

Vertrekperiodes & prijzen

Sopa Lodges per persoon vanafprijs: €2.930
Serena Lodges per persoon vanafprijs: €2.880
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro. Transfer van de luchthaven naar uw hotel in Arusha. Overnachting in het Fourpoints by Sheraton (Sopa) of in Arusha Serena Hotel (Serena).

Dag 2

Programma

Arusha - Lake Manyara N.P. (volpension). ’s Morgens kunt u heerlijk relaxen en ontmoet u uw medereizigers en gids/chauffeur tijdens de safari briefing. Na de lunch begint u aan deze bijzondere reis. Via de Masai steppes en pittoreske dorpjes bereikt u uw mooie lodge. Hier heeft u een geweldig uitzicht op het nationale park. Overnachting in de Lake Manyara Kilimamoja Lodge (Sopa) of Lake Manyara Serena Lodge (Serena).

Dag 3

Programma

Lake Manyara N.P. - Serengeti N.P. (volpension). Na het ontbijt maakt u een safari in het Lake Manyara N.P. Ondanks de relatief kleine oppervlakte van het park, is er een grote verscheidenheid aan landschappen en komen er veel verschillende soorten dieren en vogels (wel bijna 400 soorten) voor. Na de lunch in de lodge gaat de reis naar de wereldberoemde Serengeti. Onderweg kunt u al genieten van het wildleven. 2 overnachtingen in de Serengeti Sopa of Serengeti Serena Lodge

Dag 4

Programma

Serengeti N.P. (volpension). Deze dag staat geheel in het teken van safari. Geniet van de ochtend- en middagsafari in dit gebied van de eindeloze vlaktes. De Serengeti is het thuis van meer dan 3 miljoen dieren en wordt gezien als één van de meest spectaculaire wildparken van Afrika. De lunch gebruikt u in de lodge. 

Dag 5

Programma

Serengeti N.P. - Ngorongoro Krater (volpension). Op weg naar de Ngorongoro Krater gaat u nog op zoek naar het wildleven in de Serengeti. Tevens kunt u onderweg genieten van een picknicklunch. Uw accommodatie is gelegen op de rand van de krater, waardoor u een adembenemend uitzicht heeft op de 600 m lager gelegen kraterbodem. 2 overnachtingen in de Ngorongoro Sopa Lodge of Ngorongoro Serena Lodge.

Dag 6

Programma

Ngorongoro Krater (volpension). Na het ontbijt daalt u af in de krater voor een spectaculaire safari dag! Vergeet niet uw camera en verrekijker mee te nemen. Geniet van een bijzondere picknicklunch aan een meer, onder toeziend oog van de nijlpaarden. In de namiddag keert u terug naar uw lodge. 

Dag 7

Programma

Ngorongoro Krater – Tarangire N.P. (volpension). De laatste parel van deze tour is het Tarangire N.P. U zult verbaasd zijn over de baobabbomen en vele olifanten, die u zeker zult zien. Na de lunch gaat u op safari en u kunt u nog een laatste keer genieten van een schitterende zonsondergang in Afrika. Overnachting in de Tarangire Sopa Lodge (beide reizen).

Dag 8

Programma

Tarangire N.P. – Arusha (ontbijt/lunch). Na het ontbijt rijdt u terug naar Arusha, waar u nog een heerlijke lunch krijgt. Vervolgens wordt u naar de luchthaven van Kilimanjaro gebracht.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, transfer bij aankomst, vervoer per 7-persoons safari 4×4 voertuig met gegarandeerde raamplaats, Engelstalige gids/chauffeur, entreegelden nationale parken, safari’s volgens het reisprogramma. Tijdens de reis is er gefilterd water aan boord van het voertuig, u dient zelf een fles mee te nemen.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min.2, max. 7 personen.

Bagagebeperking: wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdagen:

Sopa Lodges: zondag

Serena Lodges: vrijdag

Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie!

Autotour Australië:

De reis is ons prima bevallen. Dank voor de prima organisatie van jullie kant. De hotels zijn stuk voor stuk prima bevallen en we hebben ontzettend veel moois gezien en gedaan. Om enkele hoogtepunten te noemen: de ballonvaart in Alice Springs was natuurlijk super, maar ook Broken River met de vogelbekdieren, de boottocht naar Hamilton en Whitehaven Beach, ons verblijf op het paradijsje Fraser eiland, de zonsondergang bij Ayers Rock, de rim walk bij Kings Canyon en last but not least: de koala’s, kangoeroes en vele prachtige vogels. Wij kunnen terugkijken op een fantastische vakantie en willen zeker nog een keertje terug!

Familie Bakker Zwanenburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .