8-Daagse luxueuze Fly-In Safari Tanzania

Unieke fly-in safari met verblijf in o.a. twee schitterende tented camps. Deze tented camps bieden alle comfort van een lodge en hebben een uitstekende service. In deze zeer comfortabele en uitstekend gelegen kampen kunt u in stijl de Afrikaanse ‘bush’ ervaren. De heerlijke maaltijden vullen de genoegens van de safari’s uitstekend aan. De kwaliteit en oog voor detail in de tenten zullen uw verwachtingen overschrijden.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro - Arusha. Transfer van de luchthaven naar uw mooie lodge in Arusha. Overnachting in de Arusha Coffee Lodge. 

Dag 2

Programma

Arusha – Tarangire N.P. (volpension). Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Arusha voor uw vlucht naar de Tarangire airstrip. Hier wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het kamp. Na de lunch maakt u met eventuele andere gasten van het kamp een prachtige safari. Het mooie Swala Camp is gelegen onder Acaciabomen in het zuidwesten van het Tarangire N.P. 2 overnachtingen in het Swala Tented Camp.

Dag 3

Programma

Tarangire N.P. (volpension). Vandaag staat in het teken van onvergetelijke safari’s in het Tarangire N.P. Uw ranger zal u veel vertellen over de flora en de fauna. Tarangire is beroemd om zijn grote aantallen wild. Het park is een paradijs voor vogelliefhebbers.

Dag 4

Programma

Tarangire – Ngorongoro Krater (volpension). Transfer naar de Tarangire airstrip voor uw vlucht naar Manyara. Hier wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van uw lodge. Transfer naar de Ngorongoro Serena Lodge. Na de lunch kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de krater beneden u. 2 overnachtingen in de Ngorongoro Serena Lodge.  

Dag 5

Programma

Ngorongoro Krater (volpension). Na het ontbijt daalt u af in de krater voor een spectaculaire safari dag! Binnen de natuurlijke begrenzing van de krater vindt u de grootste populatie in het wild levende dieren. Geniet van een bijzondere picknicklunch in de krater. In de namiddag keert u terug naar uw lodge.

Dag 6

Programma

Ngorongoro Krater – Serengeti N.P. (volpension). Transfer naar de Manyara airstrip voor uw vlucht naar de Seronera airstrip. Transfer naar uw schitterende tented camp. Na de lunch gaat u op safari in de Serengeti. Het Kusini Camp is gebouwd rond een Kopje (grote rots) en biedt een spectaculair uitzicht over de grasvlakten. 2 overnachtingen in het Kusini Camp.

Dag 7

Programma

Serengeti N.P. (volpension). Vandaag gaat u per open landrover en onder begeleiding van een ervaren ranger van uw kamp op safari in de Serengeti. Geniet bij zonsondergang van een drankje en het spectaculaire uitzicht vanaf het Kopje.

Dag 8

Programma

Serengeti N.P. – Arusha (ontbijt/lunch). Na het ontbijt transfer naar de Seronera airstrip voor uw vlucht terug naar Arusha. Transfer naar de Arusha Coffee Lodge, waar u tot 18.00 uur van een dagkamer gebruik kunt maken. ’s Avonds transfer naar de luchthaven van Kilimanjaro.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, frisdranken en alcoholische drankjes (geen premium brands) in Swala Camp en Kusini Camp, transfer bij aankomst per minibus, Engelstalige ranger van de lodge, entreegelden nationale parken, binnenlandse vluchten en safari’s in het voertuig van de lodge volgens het reisprogramma (gezamenlijke safari).

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, wasservice, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Bagagebeperking: maximaal 15 kg in een zachte tas, inclusief handbagage.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdata:

Dagelijks (met uitzondering van april tot december).

 

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .