8-Daagse rondreis het mooiste van Tanzania met privé gids/chauffeur

Een schitterende privé safari langs de mooiste natuurreservaten van Tanzania. In overleg met uw privé gids/chauffeur bepaalt u het tempo van de dag. U verblijft in luxueuze lodges en maakt indrukwekkende safari’s, waarbij uw ervaren Engelssprekende gids/chauffeur u alles kan vertellen over het wild. Het vervoer is per 4×4 privé safarivoertuig. Na de safari vliegt u comfortabel van de Serengeti terug naar Arusha, waar wij een lunch en een dagkamer voor u hebben geregeld. Een onvergetelijke reis, die eventueel naar eigen wens kan worden aangepast! U kunt in ieder geval kiezen uit Tarangire N.P. of Lake Manyara N.P.

 

prijscategorie: €€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro - Arusha. Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro transfer per minibus naar uw hotel. 2 overnachtingen in Arusha Serena Hotel Resort.

Dag 2

Programma

Arusha N.P (volpension). Vandaag wordt u opgehaald door uw privé gids/chauffeur en gaat u de hele dag op safari in het Arusha N.P. U maakt ook een begeleide wandeling. De picknicklunch is inclusief. Het park bestaat uit 3 verschillende gebieden; de Mt. Meru Krater, de Ngurdoto Krater en de Momella Meren. U kunt o.a. uitkijken naar olifanten, giraffen en buffels.

Dag 3

Programma

Arusha - Lake Manyara N.P. of Tarangire N.P. (volpension). Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara N.P. of Tarangire N.P., waar u luncht in de lodge. In de namiddag maakt u een safari in het nationale park. Lake Manyara N.P. bestaat grotendeels uit water en aan de oever van het meer kunt u vaak duizenden vogels zien, waaronder flamingo’s. In Tarangire N.P. treft u baobabs aan en maakt u een goede kans een luipaard te spotten. Overnachting in de Lake Manyara Serena Lodge of Tarangire Sopa Lodge.

Dag 4

Programma

Lake Manyara of Tarangire - Ngorongoro (volpension). Vandaag gaat de reis naar Gibb’s Farm. Gibb’s Farm ligt op een prachtige koffieplantage, net buiten de Ngorongoro krater en met uitzicht op de eeuwenoude Grote Rift-Vallei. De Farm is in het begin van de 20e eeuw gebouwd door Duitse kolonisten. De Gibb familie kocht de boerderij in 1948 en verbouwt er zelf koffie, groente en fruit. U heeft hier een rondleiding en gebruikt u de lunch. 2 overnachtingen in de Ngorongoro Sopa Lodge.

Dag 5

Programma

Ngorongoro krater (volpension). Vandaag daalt u af in de wereldberoemde krater om hier op safari te gaan. De krater huisvest minstens 30.000 wilde dieren, zoals gnoes, zebra’s, leeuwen, luipaarden, neushoorns en olifanten. De picknicklunch gebruikt u in de krater. Het zal een onvergetelijke dag worden!

Dag 6

Programma

Ngorongoro - Serengeti N.P. (volpension). Na het heerlijke ontbijt maakt u een excursie naar Olduvai Gorge. Het is een ravijn van ongeveer 50 kilometer lang, en het heeft ontzettend steile wanden. Dit is zonder twijfel een van ‘s werelds meest fascinerende archeologische vindplaatsen. Vervolgens gaat u verder naar de beroemde Serengeti met haar eindeloze en wildrijke savannes. De lunch gebruikt u in uw lodge. Vervolgens gaat u op safari in de prachtige Serengeti. 2 overnachtingen in de Serengeti Sopa Lodge.

Dag 7

Programma

Serengeti N.P. (volpension). Vandaag staat in teken van onvergetelijke safari’s! U gaat ’s morgens en ’s middags op zoek naar het vele wild in de Serengeti. De lunch gebruikt u in de lodge. Ervaar het paradijs van de Serengeti met eigen ogen!

Dag 8

Programma

Serengeti N.P. - Kilimanjaro (ontbijt/lunch). Na het ontbijt neemt u afscheid van uw gids/chauffeur en vliegt u terug naar Arusha. Hier wordt u naar het Arusha Serena Hotel gebracht voor de lunch. U kunt tot 18.00 uur gebruik maken van een dagkamer. ´s Avonds transfer naar de luchthaven van Kilimanjaro.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, transfer bij aankomst per minibus, vervoer per 4×4 privé safarivoertuig, Engelstalige privégids/chauffeur, entreegelden nationale parken, vlucht Serengeti-Arusha, dagkamer op dag van vertrek, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Bagagebeperking: u mag maximaal 15 kg bagage p.p. meenemen i.v.m. de binnenlandse vlucht.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Toeslag: voor sommige periodes geldt een toeslag.

Vertrekdata:

Dagelijks.

 

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .