8-Daagse rondreis hoogtepunten van Tanzania met privé gids/chauffeur

U bezoekt tijdens deze rondreis een aantal hoogtepunten van Tanzania. U reist in een 4×4 safarivoertuig met pop-up dak en Engelstalige privé gids/chauffeur. Eerst bezoekt u Tarangire N.P. en reist vervolgens door naar Lake Manyara N.P. U verblijft 2 nachten in de Serengeti en tot slot verblijft u een hele dag in de Ngorongoro Krater (UNESCO werelderfgoed). Tijdens de reis verblijft u in kleinschalige Lodges en Tented Camps. Aan het eind van de reis kunt u naar huis vliegen of uw reis verlengen op het heerlijke Zanzibar. Deze reis kunt u ook maken als groepsreis, vraag naar de mogelijkheden.

prijscategorie: €€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro - Arusha. Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro transfer per minibus naar uw hotel. 1 Overnachting in Forest Hill Hotel.

Dag 2

Programma

Arusha - Tarangire NP (volpension). Vanochtend ontmoet u uw privé gids/chauffeur en reist u naar het Tarangire N.P. U rijdt door de Masai Steppes met Afrikaanse dorpjes, evenals maïs-, koffie- en bananenplantages. Bij de stad Makuyuni gaat u verder naar Lake Burunge aan de westelijke rand van Tarangire National Park Gate. Uw lodge is gelegen aan de oevers van het meer grenzend aan het park. Hier gebruikt u de lunch. In de middag heeft u een game drive. Overnachting in Lake Burunge Tented Lodge.

Dag 3

Programma

Tarangire NP - Lake Manyara NP (volpension). Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara. U gebruikt de lunch in Manyara Lakeview Oasis. ’s Middags gaat u op safari in Manyara National Park. Het Lake Manyara NP bestaat voor ongeveer 2/3 deel uit water. U vindt hier dan ook veel watervogels. In Lake Manyara kunt u o.a. flamingo’s bewonderen. In het zuidwesten van het park vindt u grote aantallen olifanten en in het zuiden van het park bevinden zich tevens warmwaterbronnen. Overnachting in Manyara Lakeview Oasis.

Dag 4

Programma

Lake Manyara NP - Serengeti NP (volpension). De reis gaat naar het noordwesten door het prachtige heuvelachtige landschap van de hooglanden, en dan naar het Ngorongoro Conservation Area. Vanaf hier liggen de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, waar u dieren in het wild kunt spotten als u de toegangspoort nadert. Overnachting in Kati Kati Tented Camp.

Dag 5

Programma

Serengeti NP (volpension). Deze dag brengt u door in het Serengeti National Park. In de ochtend en middag gaat u op safari. De enorme Serengeti-steppe is wereldberoemd en wordt gezien als één van de meest spectaculaire wildparken van Afrika. De Serengeti heeft een grote diversiteit aan wild en huist o.a. de beroemde ´big five´; de leeuw, de neushoorn, de buffel, de olifant en het luipaard. Overnachting in Kati Kati Tented Camp.

Dag 6

Programma

Serengeti NP - Karatu (volpension). Na het ontbijt rijdt u door de Ngorongoro Conservation area en verder naar de Karatu area. Karatu omgeven door landbouwgrond en heeft uitzicht op de achterwand van de krater. 2 Overnachtingen in de Tloma Lodge.

Dag 7

Programma

Ngorongoro Krater (volpension). U gaat vandaag de adembenemende Ngorongoro-krater verkennen. In de ochtend daalt u af in de krater om het vele wild hier te observeren. De afdaling met zijn schitterende uitzichten is al spectaculair om te beleven en op de bodem van de krater leven duizenden wilde dieren van een grote verscheidenheid. U gebruikt een picknicklunch in de krater.

Dag 8

Programma

Karatu - Arusha (ontbijt en lunch). Vanochtend gaat de reis terug naar Arusha. U ziet weer u de schilderachtige tarwevlaktes en koffieplantages voordat u de spectaculaire helling afdaalt en naar het zuiden reist. Bij aankomst in Arusha wordt nog een lunch verzorgd. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht. Uiteraard kunt u uw reis ook afsluiten met een heerlijk verblijf op bijvoorbeeld Zanzibar.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, transfer bij aankomst per minibus, vervoer per 4×4 privé safarivoertuig, Engelstalige privégids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Opmerking:

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdata:

Dagelijks.

De gehele safari was een hoogtepunt!

Tanzania & Zanzibar reis:

De gehele reis was een hoogtepunt. Super! Onze lokale gids was uitstekend. De service was uitstekend, de reis was goed gedoseerd en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Voorafgaand aan de reis werd alles goed uitgelegd en als er vragen waren, werden die zo snel mogelijk beantwoord.

Familie Buurstede Etten-Leur
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .