8-Daagse safari Tanzania in stijl met privé gids/chauffeur

Tijdens deze unieke safari reist u met een ervaren privé gids/chauffeur en verblijft u in kleinschalige exclusieve tented camps op schitterende locaties. De lange afstanden worden overbrugt met een binnenlandse vlucht. Wilt u in stijl Tanzania ervaren, dan is deze reis een uitstekende keus!

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Kilimanjaro - Arusha. Transfer van de luchthaven naar uw sfeervolle accommodatie. Overnachting in de Arusha Coffee Lodge.

Dag 2

Programma

Arusha – Tarangire N.P. (volpension). Vandaag rijdt u naar het Tarangire N.P. U zult verbaasd zijn over de vormen van de enorme baobabbomen. In dit gebied leven grote kuddes olifanten. Na de lunch gaat u op safari en kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. 2 overnachtingen in het Tarangire Olivers Camp.

Dag 3

Programma

Tarangire N.P. (volpension). Vandaag staat in het teken van het zoeken en observeren van het wild. U gaat in de ochtend en middag op safari. Optioneel kunt u een wandelsafari bijboeken. De lunch gebruikt u in het kamp. Geniet ’s avonds bij het kampvuur van de schitterende sterrenhemel en de nachtelijke ‘bush’ geluiden.

Dag 4

Programma

Tarangire N.P. - Ngorongoro Krater (volpension). Na het ontbijt gaat de reis naar de mooie gelegen Ngorongoro Serena Lodge. Vanuit de lodge heeft u een schitterend uitzicht op de krater. De lunch gebruikt u in de lodge. De middag is ter vrije besteding. 2 overnachtingen in de Ngorongoro Serena Lodge.

Dag 5

Programma

Ngorongoro Krater (volpension). Vandaag zal één van de hoogtepunten van uw reis zijn! U wordt vroeg gewekt en gaat de hele dag op safari in de wereldberoemde Ngorongoro Krater. Geniet in de krater van een picknicklunch.

Dag 6

Programma

Ngorongoro Krater - Serengeti N.P. (volpension). Na het ontbijt wordt u naar de airstrip van Manyara gebracht voor uw vlucht naar de Serengeti. Na aankomst wordt u naar uw camp gebracht. Het kleinschalige luxueuze Olakira Camp (slechts 8 tenten met eigen badkamer en toilet) bevindt zich in het noorden bij Northern Kogatende (juni tot november) of in het zuiden bij Ndutu Southern (deceber tot eind maart). Na het welkomstdrankje maakt u kennis met uw ranger en gaat u op safari in een open landrover van het camp. 2 overnachtingen in het Serengeti Olakira Migration Camp.

Dag 7

Programma

Serengeti N.P. (volpension). Vandaag maakt u met de andere gasten per open voertuig onvergetelijke safari’s in de Serengeti, onder begeleiding van de ranger van uw kamp. Terug in het kamp kunt u vanaf uw veranda genieten van het geweldig uitzicht.

Dag 8

Programma

Serengeti N.P. - Arusha (ontbijt/lunch). Alweer de laatste dag van uw bijzondere reis. Transfer naar de Kogatende of Ndutu airstrip voor uw vlucht naar Arusha. Transfer naar de Arusha Coffee Lodge waar u tot 18.00 uur gebruik kunt maken van uw dagkamer. ’s Avonds transfer naar de luchthaven van Kilimanjaro. Uiteraard kunt u uw reis ook afsluiten met een heerlijk verblijf op bijvoorbeeld Zanzibar.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, transfer bij aankomst, vervoer per 7-persoons safari 4×4 voertuig, Engelstalige privégids/chauffeur, safari’s in open voertuig van de lodge in Serengeti, entreegelden nationale parken, binnenlandse vluchten en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, wasservice, persoonlijke uitgaven en  visumkosten.

Opmerking:

Prijs is persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Bagagebeperking: 15 kg p.p. in een zachte reistas, inclusief handbagage.

Soms moeten Ndutu-vluchten worden omgeleid naar Seronera vanwege de weersomstandigheden. In deze omstandigheden zijn klanten verantwoordelijk voor het rechtstreeks betalen van eventuele aanvullende parkkosten aan de parkautoriteiten. Olivers Camps is gesloten van 1 maart tot 15 mei 2022. Olakira Camp is gesloten van 4 april tot 31 mei en van 15-30 november 2022.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdata:

Dagelijks.

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .