9-Daagse Fly-In Safari Veelzijdig Botswana

Ontdek tijdens deze unieke fly-in safari de veelzijdigheid van de safari bestemming Botswana. Verken het wildrijke Moremi Game Reserve, de bijzondere waterwereld van de Okavango Delta, het droge Savute Gebied en het beroemde Chobe National Park en ervaar zo de grote veelzijdigheid van Botswana. U vliegt comfortabel van het ene kamp naar het volgende en verblijft in uiterst sfeervolle, luxueuze lodges op spectaculaire locaties.

vanaf: € 4.175

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Maun – Moremi G.R. (diner). Vandaag vliegt u in ca. 25 min. per klein vliegtuig naar Camp Moremi, gelegen in het Moremi G.R. Moremi wordt gezien als één van de mooiste wildreservaten van Afrika. ’s Middags maakt u uw eerste safari in deze wildrijke omgeving. 2 Overnachtingen in Camp Moremi.

Dag 2

Programma

Moremi G.R. (volpension). Deze dag staat in teken van spectaculaire safari’s. In de ochtend en middag kunt u deelnemen aan de activiteiten. Ga op zoek naar het vele wild tijdens een safari per open landrover. Uw ervaren ranger zal u alles vertellen over de flora en fauna. Van november tot april is Moremi een waar vogelparadijs!.

Dag 3

Programma

Moremi G.R. – Okavango Delta (volpension). Een korte vlucht (ca. 10 min.) brengt u vandaag naar het hart van de Okavango Delta. U gaat de Delta per mokoro (traditionele kano) of boot verkennen en u maakt natuurwandelingen met een ervaren gids. Ook hier is een uitbundig vogelleven. 2 overnachtingen in Camp Okavango, Xugana Island Lodge of Xakanaxa Camp.

Dag 4

Programma

Okavango Delta (volpension). Geniet van de unieke waterwereld van de Delta tijdens de activiteiten die worden georganiseerd.

Dag 5

Programma

Okavango Delta – Savute (volpension). Na een heerlijk ontbijt vliegt u in ca. 40 minuten naar de Savute Safari Lodge, gelegen aan de oever van het opgedroogde Savute Kanaal in het Chobe N.P. Dit gebied staat bekend om de vele olifantenstieren en roofdieren. Ook leven hier zebra’s, wilde honden, gnoes, buffels, cheeta’s, luipaarden en antilopen. 2 overnachtingen in Savute Safari Lodge.

Dag 6

Programma

Savute (volpension). Vandaag staat in teken van het verkennen van het Savute Gebied. U maakt prachtige safari’s in de ochtend en namiddag en u kunt een bezoek brengen aan de eeuwenoude San rotstekeningen.

Dag 7

Programma

Savute - Chobe N.P. (volpension). U vliegt naar Kasane en wordt aansluitend per auto en boot naar de Chobe Savanna Lodge in Namibië gebracht of per auto naar de Chobe Game Lodge gebracht, de enige lodge in het Chobe N.P. ’s Middags maakt u een mooie safari. 2 overnachtingen in Chobe Game Lodge.

Dag 8

Programma

Chobe N.P. (volpension). U gaat vandaag tijdens een prachtige boottocht de vele olifanten en ander wild observeren vanaf het water. Ook kunt u per open landrover op zoek gaan naar wild.  

Dag 9

Programma

Chobe N.P. – Kasane (ontbijt). Na het ontbijt transfer naar Kasane, waar uw onvergetelijke safari eindigt.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Genoemde binnenlandse vluchten van Maun naar Kasane, genoemde overnachtingen, genoemde maaltijden, activiteiten volgens programma, lokale drankjes en wasservice (geen ondergoed), entreegelden nationale parken en ervaren Engelstalige gids/chauffeurs.

Exclusief:

Internationale vluchten, overige drankjes (buitenlands gedistilleerd), fooien en persoonlijke uitgaven.

Opmerking:

Prijs is per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsbezetting.

Aantal deelnemers: min. 2 personen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief fototas en handbagage.

Vertrekdata:

Dagelijks.

De service was uitstekend.

Autotour Namibië:

De service was uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding klopt precies. Om enkele hoogtepunten te noemen: Erindi Private Game Reserve en Le Mirage Resort bij Sossusvlei.

De heer en mevrouw Pelzers Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .