9-Daagse rondreis het mooiste van Kenia met privé gids/chauffeur

Een prachtige privé safari langs de mooiste natuurreservaten van Kenia. In overleg met uw privé gids/chauffeur bepaalt u het tempo van de dag. U verblijft in comfortabele lodges of tented camps en maakt indrukwekkende safari’s, waarbij uw ervaren Engelssprekende gids/chauffeur u alles kan vertellen over het wild. Tijdens de reis bezoekt u o.a. het bijzondere Samburu N.P, het Lake Nakuru N.P. en The Ark in Aberdares N.P. U kunt relaxen in de mooie Naivasha Sopa Lodge en tot slot bezoekt u de wereldberoemde Masai Mara. Een onvergetelijke reis, die eventueel naar eigen wens kan worden aangepast!

prijscategorie: €€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Wat kunt u allemaal doen?

Dag 1

Programma

Nairobi. Na aankomst transfer naar het hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd bent u in de gelegenheid om Nairobi te verkennen. Bezoek het Karen Blixen museum of maak een excursie naar het Nairobi N.P. Overnachting in Sarova Stanley Hotel.

Dag 2

Programma

Nairobi – Samburu N.P. (volpension). Na een vroeg ontbijt verlaat u Nairobi. U reist naar het noorden, u komt door een adembenemend landschap bezaaid met ruisende bergbeekjes en velden met thee en koffie. Na Nanyuki gaat u verder en bereikt u een buitenpost die bekend staat als Isiolo. Vanaf hier is het een vrij korte rit naar Samburu. U komt op tijd aan voor de lunch. In de middag maakt u uw eerste gamedrive. U komt terug in de Lodge als de zon ondergaat, aansluitend is het diner. 2 overnachtingen in Samburu Sopa Lodge.

Dag 3

Programma

Samburu National Park (volpension). Vandaag vroeg op voor uw ochtendsafari, gevolgd door het ontbijt. U ziet het wild ontwaken en kunt genieten van het prachtige landschap. De lunch gebruikt u in de lodge en vervolgens heeft u tijd om te relaxen. ’s Middags gaat u wederom op zoek naar het vele wild.

Dag 4

Programma

Samburu N.P. – Aberdares N.P. (volpension). U vertrekt na het ontbijt en rijdt naar het zuiden, naar de bossen van het Aberdare-gebergte. U gebruikt de lunch in Outspan en vervolgens wordt u naar uw lodge gebracht. Overnachting in The Ark Lodge. Deze bijzondere Lodge is gelegen in het Aberdares N.P. met een waterplaats die dag en nacht allerlei soorten dieren aantrekt. De waterplaats is verlicht en er is een ondergronds uitkijkplatform. Overnachting in The Ark Lodge.

Dag 5

Programma

Aberdares N.P. - Lake Nakuru N.P. (volpension). Vandaag reist u naar het spectaculaire Lake Nakuru N.P. Eenmaal in het park ziet u onderweg naar de lodge al het wild dat hier leeft. Na de lunch en een siësta is er een gamedrive in de namiddag. Het park, o.a. bekend om zijn vogels, biedt de mogelijkheid om de roze flamingo's te zien. Het is ook de thuisbasis van zwarte en witte neushoorns en de bedreigde Rothschild Giraffe. Overnachting in de Lake Nakuru Lodge.

Dag 6

Programma

Lake Nakuru N.P. – Lake Naivasha (volpension). U gaat vandaag naar het nabijgelegen Lake Naivasha. Na de lunch maakt u een boottocht op het meer. Verder kunt u heerlijk relaxen bij het prachtige zwembad. Overnachting in de Lake Naivasha Sopa Lodge.

Dag 7

Programma

Lake Naivasha - Masai Mara (volpension). Na het ontbijt gaat de reis verder naar het beroemde Masai Mara N.R. De lunch gebruikt u in de lodge. In de middag gaat u het wild observeren in de Masai Mara. Vergeet niet uw camera en verrekijker mee te nemen. 2 overnachtingen in de Mara Sopa Lodge.

Dag 8

Programma

Masai Mara National Reserve (volpension). Deze dag staat in teken van onvergetelijke safari’s! U wordt vandaag vroeg gewekt om op safari te gaan in dit schitterende park. Hier beleeft u Afrika intens. U geniet van alle prachtige dieren en van de adembenemende zonsondergang.

Dag 9

Programma

Masai Mara – Nairobi (ontbijt). U reist vandaag terug naar Nairobi, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch. Daarna wordt u naar de luchthaven gebracht en neemt u afscheid van uw gids/chauffeur.

Laat gehele programma zien

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

Overnachtingen met vermelde maaltijden, vervoer per 4×4 safarivoertuig met pop-up dak, Engelstalige privégids/chauffeur, entreegelden nationale parken, gefilterd water tijdens safari’s (neem zelf waterfles mee) en safari’s volgens het reisprogramma.

Exclusief:

Vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en visumkosten.

Extra info: :

Wij raden u aan om een zachte tas van maximaal 15 kg mee te nemen.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw reisadviseur.

Vertrekdata: dagelijks.

Onvergetelijke reis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Kaapstad):

Onvergetelijke reis! Geweldig! De service was uitstekend. Om enkele hoogtepunten te noemen: de Shiduli Game Lodge (een 10+) en de Iketla Lodge. Pretorius Camp in het Krugerpark was slecht, maar verder hebben wij veel waar voor ons geld gekregen.

De heer en mevrouw Terpstra Vrouwenparochie
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .