Azura Quilalea

Ligging

Het is het enige eiland in Mozambique met een huisrif, direct toegankelijk vanaf het hoofdstrand, waardoor het een fantastische bestemming is voor snorkelaars, duikers en liefhebbers van het zeeleven. Het is ook de thuisbasis van meer dan 50 gigantische baobabs en 180 soorten trekvogels.

Hotel

Azura Quilalea is een verborgen paradijs, een geweldige plek om je terug te trekken uit de drukte van alle dag. Het is het tweede luxe resort in de Indische Oceaan van de Azura Retreats-groep, die Azura’s kenmerkende Afrikaans-chique stijl naar Quilalea Private Island brengt, een volledig onbewoond eilandparadijs omgeven door de ongerepte wateren van het Quirimbas Archipelago-reservaat. Snorkel langs de oevers van het eiland, duik vanaf het strand, kajak in de mangroven of ontspan onder de gigantische baobabs op het eiland.

Kamers

De negen villa’s aan de kust van Azura Quilalea bieden de ultieme privé-luxe schuilplaats op een prachtige onontdekte bestemming, een onaangetast paradijs voor slechts een enkeling om te ontdekken.

prijscategorie: €€€€€

Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • .

Inclusief:

All Inclusive

Exclusief:

Transfers, persoonlijke uitgaven, overige drankjes en maaltijden, fooien en visumkosten.

Classificatie: 5*

 

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .