Michamvi Sunset Bay

Ligging:

Michamvi Sunset Bay een kleinschalig beach resort direct gelegen aan de Chwaka baai van het Michamvi schiereiland. Het is gelegen aan één van de mooiste zandstranden van Zanzibar. Het strand hier is getijdegevoelig en omvat een parelwit strand, tal van wuivende palmbomen en een azuurblauwe oceaan. Een klein juweeltje aan de Indische Oceaan.

Hotel:

Michamvi Sunset Bay heeft twee restaurants en een gezellige bar. Restaurant Sea Breeze, waar het ontbijt en de lunch worden geserveerd, ligt direct aan het strand met uitzicht op Chwaka Bay. Het diner wordt op verschillende locaties geserveerd. Er is af en toe avondentertainment.

Kamers:

Michamvi telt slechts 20 kamers met uitzicht op de tuin en een vergezicht op de Chakwa baai. De helft daarvan is op de begane grond (met eigen tuintje) en de andere helft op een bovenverdieping (eigen balkon). Alle ruime kamers zijn standaard uitgerust met kingsize bed, airconditioning, een ventilator, muskietennet, kluisje, badkamer, haardroger, koffie- en thee faciliteiten en wifi.

Vertrekperiodes & prijzen

Per persoon vanafprijs: €105
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Een fantastische en gevarieerde rondreis!

Autotour Zuid-Afrika (Johannesburg-Johannesburg):

Een fantastische en gevarieerde rondreis! Om enkele hoogtepunten te noemen: de fietstocht Soweto met enthousiaste gids, de safari’s in de Nambiti Plains Private Game Lodge en het verblijf in Didima Resort. De service was uitstekend.

Familie Van Els Uden
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .