Reizen zoeken Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Onderweg

Zoekfilter

Bestemmingen
Landen
Thema's
Prijzen

4-Daags ongerept Mana Pools avontuur

Zeer bijzonder fly in pakket om bijvoorbeeld uw Zuidelijk Afrika reis mee te verlengen. U vliegt vanaf Victoria Falls of Harare naar het prachtige ongerepte Mana Pools. Hier verblijft u in een zeer comfortabel mobile tented camp aan de oever van de rivier en gaat u per open landrover en kano dit magnifieke waterrijke gebied verkennen.

prijs op aanvraag
Meer informatie

3-Daags verlengingspakket Victoria Falls

Ideaal fly-in pakket om bijvoorbeeld uw Zuid-Afrika reis mee te verlengen. U vliegt comfortabel met Britisch Airways/Comair van Johannesburg naar Victoria Falls (Zimbabwe). U verblijft 2 nachten in het hotel van uw keuze. Breng een bezoek aan de machtige watervallen van Victoria Falls en geniet van een mooie boottocht!

prijs op aanvraag
Meer informatie

7-Daagse luxueuze Fly-In safari Botswana in Premier Camps

Tijdens deze unieke fly-in safari verblijft u in uitstekende en luxueuze lodges en maakt u safari’s in de meest fascinerende gebieden van Botswana. Alle lodges hebben hun eigen unieke sfeer, maar kenmerken zich allemaal door een gunstige ligging, luxueuze accommodatie en deskundige safaribegeleiding.

vanaf: € 9.650
Meer informatie

9-Daagse Fly-In Safari Woestijn en Delta

Deze bijzondere fly-in safari neemt u mee naar de eindeloze woestijn van de Kalahari en de unieke waterrijke Okavango Delta. Water is kostbaar in de Kalahari Woestijn. Het kleine beetje regen dat valt van december tot eind mei laat hier het leven ontwaken. Een tegenstelling is de waterrijke Okavango Delta met haar kanalen en lagunes.

vanaf: € 5.589
Meer informatie

9-Daagse Fly-In Safari Veelzijdig Botswana

Ontdek tijdens deze unieke fly-in safari de veelzijdigheid van de safari bestemming Botswana. Verken het wildrijke Moremi Game Reserve, de bijzondere waterwereld van de Okavango Delta, het droge Savute Gebied en het beroemde Chobe National Park en ervaar zo de grote veelzijdigheid van Botswana. U vliegt comfortabel van het ene kamp naar het volgende en verblijft in uiterst sfeervolle, luxueuze lodges op spectaculaire locaties.

vanaf: € 4.175
Meer informatie

5-Daagse Fly-In Safari met Kwando Safaris

Een onvergetelijke fly-in safari met verblijf in de uiterst comfortabele, kleinschalige Kwando kampen. U verblijft tijdens deze exclusieve safari 2 nachten in het wildrijke Linyanti gebied en 2 nachten in de bijzondere Okavango Delta. Doordat u overnacht in 2 totaal verschillende gebieden en deelneemt aan een verscheidenheid aan activiteiten, zult u de enorme veelzijdigheid van Botswana ervaren!

vanaf: € 4.805
Meer informatie

8-Daagse Fly-In Safari Wild en Natuur Botswana & Victoria Falls

Tijdens deze fantastische fly-in safari gaat u de bijzondere landschappen van Botswana verkennen. Zo gaat u een spectaculaire boottocht maken op de Chobe Rivier, safari’s per open landrover maken in het Chobe N.P. en het wildrijke Moremi Game Reserve en gaat u de kanalen van de Okavango Delta ontdekken. Uiteraard zal een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen in Zimbabwe niet ontbreken.

vanaf: € 3.725
Meer informatie

21-Daagse autorondreis Namibië en Botswana per 4WD

Deze avontuurlijke autorondreis neemt u mee naar de hoogtepunten van Namibië en Botswana. Per comfortabele 4WD gaat u op safari en maakt u kennis met de vele facetten van deze bestemmingen. Zo ziet u de magnifieke kleurschakeringen in Namibië en gaat u op zoek naar wild in het beroemde Etosha N.P. Vervolgens rijdt u door de Caprivi, het groene deel van Namibië. De reis wordt afgesloten met spectaculaire safari’s in Botswana.

vanaf: € 8.125
Meer informatie

21-Daagse Desert & Delta kampeerrondreis Zambia, Namibië en Botswana

Deze onvergetelijke kampeerrondreis begint met een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Watervallen in Zambia. Daarna gaat u de hoogtepunten van Namibië en Botswana verkennen. Dit is niet zomaar een reis, maar een avontuur door één van de meest spectaculaire gebieden van zuidelijk Afrika.

vanaf: € 2.480
Meer informatie

14-Daagse rondreis wild parks Botswana

Zeer aantrekkelijk geprijsde accommodatie rondreis door de mooiste wildreservaten van Botswana en een bezoek aan de machtige Victoria Watervallen! Verken de beroemde Okavango Delta per mokoro en maak spectaculaire begeleide wandelingen. Geniet van een boottocht op de Chobe Rivier en ga op zoek naar het vele wild tijdens de safari’s per open safarivoertuig in Moremi en Chobe. Een onvergetelijke reis door een unieke Afrikaanse wildernis!

vanaf: € 2.740
Meer informatie

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .