Reizen zoeken Advies nodig? Bel ons:
0517 430068

Onderweg

Zoekfilter

Bestemmingen
Landen
Thema's

9-Daagse Zuid-Afrika Cape Gourmet

Een geweldige 9-daagse privé reis waarbij u gaat genieten van de culinaire hoogstandjes in het wijngebied, walvissen kan spotten in Hermanus en op zoek gaat naar de ‘Big Five’ in een malariavrij privé park.

prijscategorie: €€
Meer informatie

23-Daagse camperrondreis met vooraf geboekte campings

Ervaar met deze reis “De Wereld in één land”. Wij boeken voor u vooraf de campings op de mooiste plaatsen. Tijdens deze reis bezoekt u een groot aantal nationale parken. U kunt de reis ook in Kaapstad beginnen.

prijscategorie: €€
Meer informatie

22-Daagse autotour compleet Zuid-Afrika

Fantastische autotour om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis niet alleen langs de onmisbare hoogtepunten zoals Kaapstad, het Krugerpark en Eswatini, maar ook in minder bekende gebieden. Zo gaat u op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P, kunt u relaxen aan het ongerepte strand nabij St. Lucia en bezoekt u het plaatsje Hermanus.

prijscategorie: €€
Meer informatie

20-Daagse South African Explorer Groepsreis

Een mooie en aantrekkelijk geprijsde kampeer/accommodatie rondreis langs de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika, Lesotho en eSwatini. U ontdekt tijdens deze reis de enorme diversiteit van Zuid-Afrika en kunt deelnemen aan vele activiteiten.

prijscategorie: €€
Meer informatie

20-Daagse kampeerrondreis van Kaapstad naar Victoria Falls

Deze avontuurlijke en zeer scherp geprijsde kampeerrondreis neemt u mee van Kaapstad naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Naast deze 2 hoogtepunten van Zuidelijk Afrika, maakt u onderweg ook kennis met de bijzondere bezienswaardigheden van Namibië en Botswana. Een unieke reis door 4 landen voor een scherpe prijs!

prijscategorie: €€
Meer informatie

20-Daagse autotour Zuid-Afrika ontspannen beleven

Een ideale reis voor degene die niet elke dag zijn koffer wil in- en uitpakken, maar de bestemming in een rustig tempo wil ervaren! Deze reis is daarom ook perfect voor gezinnen met kinderen. De route voert door malariavrije gebieden en u verblijft in appartementen.

prijscategorie: €
Meer informatie

20-Daagse autotour beleef de mooiste parken van Zuid-Afrika

Bent u een natuurliefhebber, dan is dit de reis voor u! Tijdens deze autotour bezoekt u de meest bijzondere nationale parken van Zuid-Afrika en kunt u genieten van de unieke flora en fauna. Ook schitterende wandeltochten in de Drakensbergen behoren tot de mogelijkheden.

prijscategorie: €€€
Meer informatie

19-Daagse autotour wonderlijk Zuid-Afrika

Tijdens deze fantastische en zeer aantrekkelijk geprijsde autotour gaat u de hoogtepunten van Zuid-Afrika verkennen. U brengt een bezoek aan Pretoria, verkent de prachtige provincie Mpumalanga en het Krugerpark, u rijdt door het mooie eSwatini (voormalig Swaziland), kunt schitterende wandeltochten maken in de Drakensbergen en u rijdt via de prachtige Tuinroute naar de moederstad van Zuid-Afrika, Kaapstad. Een onvergetelijk avontuur!

prijscategorie: €
Meer informatie

18-Daagse huwelijksreis romantisch Zuid-Afrika & Mauritius

Deze schitterende huwelijksreis neemt u mee naar het veelzijdige Zuid-Afrika en het exotische Mauritius. In Zuid-Afrika verblijft u in sfeervolle accommodaties op unieke locaties, u sluit uw romantische reis af op het exotische eiland Mauritius.

prijscategorie: €€€
Meer informatie

18-Daagse huwelijksreis door Zuid-Afrika en Mozambique

Deze romantische huwelijksreis neemt u mee naar diverse indrukwekkende wildreservaten van Zuid-Afrika en de adembenemende stranden aan de oostkust van Mozambique. Een perfecte combinatie van avontuurlijke safari’s en een verblijf in het tropische paradijs met de keus aan snorkelen, duiken, vissen en relaxen aan de hagelwitte zandstranden.

prijscategorie: €€
Meer informatie

In 1 woord: helemaal geweldig!

Fly In Safari Zuid-Tanzania & Zanzibar:

In 1 woord: helemaal geweldig! Alles super geregeld: mooie lodges, vriendelijk personeel, mooie game drives, mooie dagexcursie naar Udzungwa. Dus heel erg bedankt voor het regelen van deze mooie reis.

Familie Van der Linden Helmond
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .