Vilanculos Beach Lodge

Ligging

Vilanculos Beach Lodge ligt ten noorden van Vilanculos. De luchthaven ligt op 15 minuten rijafstand.

Hotel

Vilanculos Beach Lodge is een perfecte accommodatie om even tot rust te komen. Tot de diverse faciliteiten behoren een terras, een gemeenschappelijke lounge en een bar. Er is een restaurant en u kunt tafeltennissen bij het resort. Activiteiten zoals paardrijden, duiken, kitesurfen en vissen zijn mogelijk in de omgeving.

Kamers

Deze lodge is in 2017 compleet gerenoveerd en beschikt over 22 bungalows en 1 Presidential Suite en beschikt over een buitenzwembad en een tuin. Alle kamers hebben een balkon, airconditioning en een bureau en een badkamer met gratis toiletartikelen. Sommige accommodaties van Vilanculos Beach Lodge hebben ook een zithoek.

 

Vertrekperiodes & prijzen

Vanafprijs: €115
Ja, ik wil!

Wat krijgt u allemaal te zien?

Ja, ik wil dit ook! Advies nodig? Bel ons:
0517 432060

Spreekt deze reis u aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • .

Inclusief:

Logies/Ontbijt

Exclusief:

Transfers, persoonlijke uitgaven, overige drankjes en maaltijden, fooien en visumkosten.

Wij hebben zeer genoten van deze reis!

Fly In Safari Botswana:

De reis voldeed zeer goed aan de verwachtingen. De lodges waren prima, personeel gastvrij, kwaliteit eten uitstekend. Gedurende de periode in de lodge was de ranger/gids/chauffeur degene waarmee het programma gemaakt werd. Soms waren we met een paar medereizigers in een auto, maar veelal ook niet. De vluchtjes van de ene lodge naar de andere lodge verliepen prima op tijd. De lodges waren ook allemaal anders, qua lay out, qua natuur en sfeer. De Victoria Watervallen zijn mooi, maar door het vele water ontstond er een dikke waternevel waarmee het zicht wat beperkt werd, maar dat is bij een waterval niet geheel vreemd. Wij hebben zeer genoten van deze reis en alle lof voor de goede organisatie en de kwaliteit van de lodges.

De heer en mevrouw Dentz Middelburg
Toon alle reviews

Bekijk ook!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrief?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van reisinspiraties, topbestemmingen en reisaanbiedingen van Uniek Afrika en Tasman Travel? Schrijft u zich middels onderstaand formulier in voor de digitale nieuwsbrief.

U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe reizen, nieuwe bestemmingen en aanbiedingen.

  • .